, ,

Miért jobb egy autó, mint egy csaj

Érzem, hogy kifogom húzni a gyufát, de megéri. Nem érdekel a következmény mert mi történne? Mint amikor megírtam ezt és utána kiderült, hogy emiatt felakartak jelenteni. Mi alapján? Mert leírtam pár sort és néhány KERESZTNEVET? Ez nem rágalmazás, ugyanis ahhoz szűkebbre kellene húznom a kört azokról akikről írtam. Nevetséges, előbb nézzetek utána egy-két dolognak mert nem úgy van, hogy csak feljelentünk valakit aki írt valamit a zinterneten. Welcome to the WEB 3.0!!!

Zuhanjunk is neki, én és az ellenkező nem valahogy nem jövünk ki egymással. Ráadásul – alpári leszek, ezáltal butának is fogok tűnni egyes ostoba trolloknak – kurvára látszik, hogy kerülnek engem. Biztos van valami kisugárzásom feléjük amit az exkedvesemnek köszönhetek. Így egy év utána is a bánatba kívánom a csajokat, kell a francnak, minek? Lehet, hogy így maradok bár tojok rá.

bmw-m3-f80-vs-nokomment

Kénytelen vagyok részletesebben leírni miért választanék inkább egy autót mint bármilyen lányt. Pontokba öntöm ezeket a szösszeneteket és konklúziót készítek a dologról. Példaként egy BMW M3 (F80) fogok mutatni, de mindenkinek más az ízlése így helyettesítsetek be (mint a jó matematikusok).

 1. Reggelente jó mellette / vele ébredni – bár nem sokan alszanak az autójuk mellett, de a tudat is elég, hogy vár rád reggel a dögöcske.
 2. Soha nem büdös semmije, főleg nem a szája – ez hülye példa, de nem elhanyagolandó.
 3. Reggel is jól néz ki és természetesen bármikor máskor is.
 4. Ha jól választunk, akkor smink sem kell hozzá – smink alatt a kiegészítőket értem (spoiler, szárny, küszöb stb.).
 5. Esetleg, ha unjuk a kinézetét, elég neki egy új magassarkú (felni) vagy smink (festés vagy wrap)
 6. Nem minden a külső, a belső a lényeg. A belsődért szeretlek a legjobban – 430 lóerő, Harman Kardon hifi (üvölt ha kell), iDrive, Ülésfűtés és minden egyéb ami kielégít egy embert.
 7. Mindenki megnézi, ha nagyon szereted és büszke „párja” (tulaja) leszel neki.
 8. Nélküled sehova sem megy, ha csak nem adod kölcsön, de ugye ilyet nem teszünk a szerelmünkkel.
 9. Ha valami baja van, nem titkolja, azonnal tudni fogod mi baja éppen.
 10. Rengeteg örömteli percet szerez neked anélkül, hogy megsértődne.
 11. Mindig ott lesz neked, ha szükséged lesz rá.
 12. Mindennap tudsz vele menni még a „nehéz” napokon is.
 13. Nem beszél ki a barátnőinek, sőt soha nem mond rosszat rólad.

Nagyjából ennyit sikerült összegyűjtenem, hozzátenném, hogy a mai lányokról van itt szó. Illetve természetesen nem kell hím soviniszta baromként tekinteni rám, bár azt gondoltok amit akartok. Ráadásul tisztában vagyok vele, hogy bizonyos szükségleteket nem elégíthet ki egy autó, de hát van cölibátus (CLS Mercedes) is a világon.

om-nom

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .