,

Rich Kids of Instagram

Ne tévesszen meg a cím senkit sem, ez egy tumblr oldal ahova bárki tölthet fel képet, de meg kell felelnie a képnek a „rich” szónak. Képeket találunk ezen az oldalon gazdag suhancokról akik bemutatják, hogy tengetik mindennapjaikat vagy éppen miként költik a pénzt. Ebbe a halmazba bekerülhet bárki aki a húszas éveit tölti és gazdag, nagyjából ennyi. Van könyv is róluk, hamarosan megrendelem én is és majd írok róla egy szösszenetet frissítve ezt a bejegyzést. Állandóan pezsgőt isznak, sőt mondhatnám, hogy pezsgő függők. Ráadásul módfelett drága (200$-300$ egy üveg) buborékos aranyat isznak aminek a neve, Armand de Brignac. Mindegyikőjüknek van legalább egy „Fekete kártyája” amit hosszas keresgélés (2 perc) után találtunk meg.

rich-kids-of-instagram-1
rich-kids-of-instagram-2

Lehet őket utálni, sőt gyűlölni és ócsárolni, viszont engem kifejezetten kikapcsol és szórakoztat, ha nézem őket ahogyan élik a szegényes mindennapjaikat. Letöltöttem ezt a képkeretet és készítettem hozzá egy saját képet is, igaz nem volt semmi jó képalapanyagom hozzá, így rögtönöztem.

rich-kids-of-instagram-sajat

Ha netalántán érdekelne titeket ez a képkeret akkor letölthetitek tőlem. Elkészítettem Photoshopban az okosított verzióját, Smart Objectel van készítve, ha megnyitod a letöltött „.psd” állományt akkor kattints kétszer a „Kattints ide kétszer” nevű réteg ikonjára vagy képére, megjelenik egy új lap ahova beillesztheted a 400*400 pixeles fotódat majd mentsd el, illetve mentsd el az eredeti megnyitott „.psd”-t is. Van egy sima „.jpg” kép is az archívumban akinek esetleg nem lenne Photoshop programja vagy nehéznek találná a módszert.

Rich Kids of Instagram képkeret (470 letöltés )


Hozzászólások

2 hozzászólás a(z) “Rich Kids of Instagram” bejegyzéshez

  1. Legjobb oldal.

    1. Az biztos 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .