, , ,

Postagram

Még egy jó erős hónapja rátaláltam erre a programra mobilon, Postagram. A koncepció egyszerű, megtervezed a mobilodon (virtuálisan) a képeslapod és elküldöd fizikailag is. Ráadásul én kaptam 5 ingyen kreditet, így akár 5 képeslapot is küldhettem volna, de tesztként csak itthonra küldtem egyet és a barátnőmnek egy vicceset.

Szerintem, ha képeslapot kell küldjek ezen keresztül fogom megtenni, ugyanis olcsó nagyon is. 9.99$-ért vehetünk 50 kreditet (ez 220 forintos dollárral számolva is 2200 forint) és bárhova elküldik, nincs olyan ország ahova nem küldenék el. Ezt a 2200 forintot ha elosztom 50-el akkor 44 forint jön ki, tehát ennyibe kerül egy képeslap, mindenhova. Könyörgöm, drágább a bélyeg itthon, plsu ugye a képeslap, de ebben a programban ezt személyre szabhatjuk. Azért megvan kötve a kezünk, a háttér mindig fekete, jobb oldalra kerül a kép amit beillesztünk, bal oldalra pedig írhatunk pár sort a szeretteinknek. A szöveg fölött a mi arcunk, avatar képünk fog szerepelni mindig. Másik érdekesség, hogy a kép perforálva van, így kitudjuk szedni és feltehetjük például a hűtőre (hova máshova).

Remek próbálkozás ez, mindenkinek ajánlom, hogy próbálja ki. Bár szerintem a Karácsonyi lapokat már ne küldjétek el, késő lenne.

A program weboldala: Postagram


Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .