Apple, Blog, Játékok, Szórakozás

Grand Theft Auto Vice City – iOS

2012-12-06

Megjelent a Grand Theft Auto Vice City mobil eszközökre,szinte nem is bírtam aludni, reggel úgy ébredtem fel, hogy már költöm el azt az 5 dollárt a játékra, hadd töltse a telefon. Maradt minden a régiben, az irányítás és a grafika is, kicsit ránc felvarrtak néhány dolgot, de ez látható lesz a képekből is. Nagyon jól néz ki mobilon ez a játék, kicsit aggódom, hogy miképpen fogom végigjátszani, mert a kis minihelikopteres küldetéssel mindig szívtam.

Pár zeneszám hiányzik a rádióadókból, ezeket felsorolnám, valamiért kiszedte őket a Rockstar Games, nem tudni miért, de megtették.

Michael Jackson “Billie Jean”
Michael Jackson “Wanna Be Startin’ Somethin”
Ozzy Osbourne “Bark At The Moon”
Kate Bush “Wow”
Herbie Hancock “Rock It”
Afrika Bambaataa “Looking For The Perfect Beat”
És néhány zene az Espantoso rádióból.

Nagyon jól néz ki a menütérkép

Összességében csak röviden szerettem volna írni erről, ugyanis mindenki tudja, hogy mire számíthat, akinek van iOS vagy Android készüléke az mindenképpen szerezze be, ez volt az egyik legjobb Grand Theft Auto. Csupán 4.99$ ennyit csak megér már, mikulásra meglepitek magatokat, én is ezt tettem.


Notice: Undefined variable: post in /home/savethes/nagyattila.org/html/wp-content/plugins/hemlock-core/inc/social_share.php on line 22

Notice: Trying to get property 'ID' of non-object in /home/savethes/nagyattila.org/html/wp-content/plugins/hemlock-core/inc/social_share.php on line 22

Még ez is tetszhet