Blog, Magamról

Pizza Forte

2012-12-11

Már régebben is csodáltuk Márton haverommal ezt a fent említett pizzériát, hogy milyen jó marketingje és prémium öleli körbe ezt a kis Pizzériát. Kezdjük ott, hogy a környéken 100%, hogy ők készítik a legjobb Pizzát. Sajnos vagy nem sajnos muszáj vagyok megemlítenem, hogy a kistarcsai és kerepesi pizzáktól mindtől megy a hasam (komolyan nem tudom szebben leírni). Ez a rossz alapanyag miatt lehet, erről sem szeretnék többet írni.

pizza-forte-2

Térjünk vissza a Fortéhez, kicsit drágább mint az összes többi étterem, de ha megkóstolod nem fogsz kételkedni, hogy miért. Gyorsak, finomak, kedvesek – ennyit is írhatnék, de szeretnék a technikai megvalósításra kitérni. A dobozuk teljesen saját, nem egy egyszerű logó van rajta, hanem teljesen átszínezett gyönyörű dobozka. A ragacs amivel felragasztják a blokkot és a szórólapot a dobozra az is saját Fortés ragasztó, a dobozban rejlő csúszásgátló ami egy háromlábú fehér műanyag szokott lenni, az itt egy piros Forte feliratos műanyag valami. És ha ez nem lenne elég, akkor van egy reszponzív weboldaluk amin keresztül úgy lehet pizzát rendelni, hogy végiglehet követni, hogy hol áll az ételünk (rendelésfelvétel, előkészítés, sütés, szállítás). Hihetetlenek, minden tiszteletem az övék, rengeteg pénzt ölhettek ezekbe a semmiségekbe, ezeket onnan tudom, hogy a saját csokis dobozomra 4 hónapot vártam, hogy egyáltalán meglegyen.

pizza-forte-1

Mindenképpen vegyetek egy pizzát innen, annyira fenséges, hogy nagyon. Nekem a kedvencem a négysajtos, szalámis, sonkás, ami persze egyedi a plusz feltét miatt, de nem bírok betelni ezzel a kompozícióval. Ja igen, és ez nem egy fizetett reklám volt!


Notice: Undefined variable: post in /home/savethes/nagyattila.org/html/wp-content/plugins/hemlock-core/inc/social_share.php on line 22

Notice: Trying to get property 'ID' of non-object in /home/savethes/nagyattila.org/html/wp-content/plugins/hemlock-core/inc/social_share.php on line 22

Még ez is tetszhet