Blog, Magamról

Burger House

2012-06-16

Komolyan mondom már azt hiszitek műkaja kedvelő vagyok ráadásul egy kis amerikai beütéssel. Pedig higgyétek el, hogy erről szó sincs csak mostanában így jönnek ki a lépések, hogy este nekünk olyan ételt kell ennünk amitől másnaposak leszünk. Tegnap megéhezvén a pici csapat valami flamózóhelyet kellett keresni, botorkálva a városban eszünkbe jutott a Burger House reklámja Cinkotán, és hogy már mióta emlegetjük, hogy “ide majd egyszer be kell ülni”.

Nos tegnap meg is tettük, beültünk a Sashalmi étterembe. Az étlapot nézegetve nagyon vakartuk a fejünket mégis miként kellene elképzelni egy hamburgert méretügyileg illetve ízügyileg meg pláne. Első blikkre rendeltünk egy ételfelkonferálót (folyadék, üdítő) majd kérdezgettük a kedves felszolgálólányt, hogy mekkorák ezek jött is a válasz: “mind normál hamburger méretű kivétel a KingBurger és a BaconKing”. Gondoltam mivel annyira nem vagyok éhes ezért simát kérek, de kimondták azt a szót amire én mindig megcsinálom azt amit elvileg nem (ez igen gyönyörű fogalmazás). “Hang vagy ilyet rendelni” ez nálam olyan mint a Vissza Jövőbe c. filmből a nyuszinak szólítás McFly-nak, azon nyomban harapok rá. De nem csak én haraptam rá, hanem Márton cimborám is. Egy kellemes kis várakozás után meg is kaptuk a hőn áhított rendeléseinket. Nagyot néztünk mert én még ekkorát soha nem láttam élőben, és most a hamburgerről beszélek. Az illata fenségesnek tűnt, aztán első harapásra meggyőződtem arról is, hogy ez valóban jó. Jó ízű hús, nem úgy tűnt mintha valami leértékelt minőségtelen olcsóság lenne, friss buci ami mintha (persze kiemelem a MINTHA szót) igazi vajjal lett volna megkenve. Az összhang fenomenális, maradjunk annyiban, hogy ez a reklám helye volt itt, örülnék neki, ha valaki majd az én leendő vállalkozásomról egy cikket írna, hogy az milyen jó. Le is fotóztuk a kis aranyosakat, a specifikációja egy ilyen kis cukiságnak 30 dkg a Buci és 40 dkg a marhahús, ami elég jól hangzik. És akkor jöjjenek a fotók amik nem adják vissza az élményt és a méretet amit élőben átéltünk.

Legközelebb a KingBacon-t kérjük amiben még van 10 dkg bacon is, Challenge Accepted.

És társaságunk egyetlen hölgytagja egy ilyen szépséges csirketálat evett, én csak egy falatkát ettem abból, de már most tudom, hogy ki nem fogom hagyni ezt a tálat sem. Íme egy az ő tála:

Jó étvágyat mindenkinek!


Notice: Undefined variable: post in /home/savethes/nagyattila.org/html/wp-content/plugins/hemlock-core/inc/social_share.php on line 22

Notice: Trying to get property 'ID' of non-object in /home/savethes/nagyattila.org/html/wp-content/plugins/hemlock-core/inc/social_share.php on line 22

Még ez is tetszhet