,

Következő iPhone (6 vagy Az Új iPhone)

No tegyük tisztába ezt a dolgot, tele a hócipőm a baromságokkal, miért iPhone 5-zik mindenki? Számoljon már mindenki a kutyafáját már:

  1. 2007 – iPhone (Nem 2G, soha nem volt ez a neve hivatalosan, esetleg lehet rámondani, hogy Original)
  2. 2008 – iPhone 3G
  3. 2009 – iPhone 3GS
  4. 2010 – iPhone 4
  5. 2011 – iPhone 4S
  6. 2012 – iPhone ?

Jól látni, hogy a felsorolás számai, hogy növekednek. Mi a fityfenéért hívnák a következő mobiljukat 5-nek amikor ez a hatodik lesz. Az, hogy iPhone 6 vagy a „következő iPhone” alias The Next iPhone az már mindegy. Sajnos külföldön is iPhone ötöznek, igazából Handrással értek egyet, ugyanis ő is ezt szajkózza és a Szifonos srácok is.

A lényeg, hogy mutatok egy-kettő képet a kiszivárgott iPhone-ról, ami természetesen igazi, hinni KELL neki. De el ne higgyétek, én csak kicsit ironizálok, ne dőljetek be semminek és senkinek, nem szabad készpénznek venni semmi ilyen képet videót, főleg nem olyat ami koncepció videó. Nos van ez az iPhone 6 aminek hosszabb a kijelzője ugye, így megkapja a 16:9-es méretarányt. Linkeltek egy cikket aki lerenderelte ezt olyan élethűen, hogy nem hiszem el.

A legszembetűnőbb változás az oldalsó acélkeretet és a hátlapot érte, a hátlap immáron nem teljesen üveg, hanem ismét fém mint az első generációs iPhone esetében is. Bár alul fölül van egy kicsi sáv amiben marad az üveg vagy nem tudom, üvegnek tűnik. Az acélkeret szerintem design miatt fekete lett teljesen, annyira HOT lett ez a kép és a render, hogy váltig állítom nekem ez INSTANT GET. Persze nem hiszem, hogy ilyen lesz mivel ez csak render és valami légből kapott fényképből állították elő. És még pár kép ízelítőgyanánt:


Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .