, , , ,

Azonosíthatatlan?

Három hónapja történt, hogy Márton cimborám (akiről tegnap meséltem) szinte ziláltan hívott fel este 9-10-11 óra körül, hogy ilyen még nem történt vele. Gondoltam magamban már megint valami világot megváltó ötlettel jön ami az emberiség sorsát is képes megváltoztatni. Nos gondoltam megnézem már mit szeretne, így felléptem a legnézettebb közösségi oldalra. Nos írni nem tudott, sem érdemlegeset mondani, hogy mi történt vele, csak küldött egy képet. Fent volt a „kistarcsai dombságon” és onnan lőtt pár képet estefele, egyedül volt kocsival. Őzikéket meg süniket fotózott aztán gondolta lő egy sokáig exponáló képet a csillagokról. Nos amikor ez a kép elkészült és visszanézte ez a kép várta őt, ő abban a pillanatban 140-el jött lefele a „Mecsek Rally” jellegű úton majd rögtön hívott engem.

Ugye, hogy nem látni szinte semmit? A kép tetején van valami vacakság, de tényleg nem tudom mi az, de egész jól néz ki. Ránagyítva már ezt a képet kapjuk:

Szerintem mindenki döntse el, hogy mit lát ezen a képen. Ha csak úgy az interneten találnék egy képet soha nem hinnék annak a képnek, de így, hogy egy közvetlen ismerősöm a gépről szedte le a képet így már van benne némi realitás. Már csak a képen látszódó fényeffektust kéne kitalálni, mégis mi lehet.

Akit érdekel a tömörítetlen kép, az írjon és felteszem a bejegyzésbe.


Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .