, , , ,

Angry Birds RIO

Sziasztok!

Tudom, hogy igencsak sok hír szólt az Angry Birds-ről, de sokat lehet róla írni, plusz ez most sem lesz másként. Ugyanis a mai napon megjelent az US App Store-ban is a fent említett játék. Reggel gyorsan meg is vettem és letöltöttem a saját telefonomra és az édesapáméra is. Sokat játszottam vele, úgyhogy tudok írni róla, egy két sort.

Jópofák az új ötletek benne, kifejezetten érdekes, hogy a malacokat lecserélték papagájokra akiket ketrecekbe zártak, így őket kell felszabadítani. Elsősorban kettő helyszín érhető el, a Warehouse és a Jungel. Helyszínenként 30-30 különleges és nehéz pályával. Az aranytojásokat is lecserélték, aranygyümölcsökre, amik vagy aranygyümölcs formában vannak a pályákon elrejtve, vagy különleges dobozokban amiken felirat van.

A pályák végén a csillagozás animáció is ki lett cserélve, és kifejezetten szép lett. A Jungeles helyszínen már majmok vannak, ők olyan szerepet játszanak be mint az előző Angry Birds epizódokban a disznók, tehát ki kell őket lőni.

Kaptunk új Achievementeket, amiket nem lesz olyan könnyű beszereznünk, de legalább sokáig lehet nyúzni a játékot. Említésre méltó még, hogy biztosan jön hozzá temérdek frissítés, ugyanis ahogy belépünk a játékba és a helyszín választó menü tárul elénk, észre vehetjük, hogy dátumok vannak a helyszín választó képek helyén. Jön egy Májusban, Júliusban, Szeptemberben és Novemberben, játszani való az lesz bőven. Remélem mindenkinek lesz módja kipróbálni és játszani vele.

Jó játékot!

App Store linkek:


Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .