, ,

Havi zeneajánló

Minden bizonnyal annyira megöregedtem, hogy még a zenei ízlésem is megváltozott. Eddig is mindenevő voltam, csak ugye nem mindegy mit szoktál általában hallgatni a mindenen kívül. Így tehát az általános muzikális befogadóm voltaképpen megváltozott és furcsa zenéket hallgatok, persze nem rosszak. Az ízlésen nehéz vitatkozni és primitív dolog, de próbálok mindig igényes melódiákat a fülemen át a fejembe juttatni, ez ebben a hónapban sincs másként. Irány a toplista:

  1. Forest Swords – Thor’s Stone – minden bizonnyal a Stance videóból maradt a fejemben, de a Top Gear Patagóniai különkiadásában is megszólalt a hangsáv, ez egy mestermű. A klipje pedig? Művészet, az élet művészet!
  2. Neon Indian – Change of Coast – beleremeg a ház, imádom a 80′ évek stílusát és ez a zene hangszerelésügyileg nagyon is a múltban van (mint én).
  3. Twin Shadow – Old Love / New Love – szerencsére a címek mindig hidegen hagynak, így nem veszem magamra az ilyen szentimentális baromságokat mint a „love”. A Grand Theft Auto 5-ben hallottam, sok innen érkező zene lesz, de hát a Rockstaros arcZok mindig értették, hogy mi a minőségi muzsika.
  4. Age of Consent – Colours – ez is a játékból van, de nagyon a mélyre fog vinni, ha eddig is ott voltál akkor találkozunk Kínában.
  5. Alan Walker – Fade – jöjjön egy elektronikus szám is ami az istennek nem akar elindulni, de pont ez benne a jó, borzongós nagyon. Valami autós miniklip mellé tudom elképzelni, ha lesz a cápáról videó ezt rakom alá, vagy a Thor kövét.
  6. A Flock Of Seagulls – Space Age Love Song (régi zene) – Most, hogy beleszerettem ismét a Flock of Seagullsba kiderült, hogy számomra nem egyszámos előadók (ugye az „I Run” című számra gondolok itt). Valami van ezekben a zenékben amik megnyugtatnak, jobban mint a mai zenék. Nem megyek ebbe bele, mert így is tudja mindenki rólam, hogy a múltban élek, ezzel csak még jobban alátámasztom.
  7. Zeds Dead & Oliver Heldens – You Know – Muszáj kiegészítenem ezzel, igaz majd csak februárban jelenik meg, ez piszkosul jó kis zene, bár ez modern, új mosógép zene 🙂

Januárra legyen ennyi elég, szerintem pöpec kis lista, ezek fognak szólni a fejemben februárig amikor le kell cserélni a lemezt.

Ábdéted: 2015.01.16.


Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .