, , ,

RE: Vitték a pénzt, vitték a házat – ingatlanmaffia Kistarcsán

Hosszú évek óta várja több Kistarcsa- és Gödöllő-környéki lakos, hogy végre bíróság elé kerüljenek azok, akik több tízmilliós értékben csaltak ki tőlük pénzt és ingatlant. A károsultak összefogtak, bizonyítékokat gyűjtöttek, de a nyomozás nagyon lassan halad.

Egy évek óta tartó ingatlancsalási sorozat miatt keresték meg az Átlátszót kistarcsai és gödöllői lakosok, mert úgy érzik, hogy a hatóságok nem kellő alapossággal foglalkoznak az ügyükkel. A 16-18 főt ugyanaz a csoport károsította meg, ugyanolyan módszerrel. A károsultak az olajügyek révén elhíresült egykori főnyomozóhoz, a most magánnyomozóként dolgozó Sándor István „Papához” fordultak segítségért.

http://vimeo.com/114032451

Dióhéjban a családommal történt meg, ezt csak úgy érdekességképpen. Korrupt rendőrök, ország és a bűnözők védése nyíltan is. Esetleg, ha tudod hagyd el ezt a süllyedő hajót, mit süllyedő, a tengerfenekén lévő hajóroncsot…

http://atlatszo.hu/2014/12/12/vittek-a-penzt-vittek-a-hazat-ingatlanmaffia-kistarcsan/


Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .