, ,

Vezeték nélküli hangszóró

Mindenki elvan foglalva az iOS 8-cal, iPhone 6-l és az IS-el, no most én szereztem egyéb elfoglaltságot magamnak, ugyanis a minap benézett hozzám egy fickó aki kütyüket árul. Gondoltam megnézem a portékáját, volt nála egy bree ledes fejlámpa, ami vakítóan jól világított és kétféle vezeték nélküli hangszóró. Nos rögtön lecsaptam rá, főleg, hogy volt neki fehér színben is. Gyönyörű zongoralakk jellegű külseje van, kúp alakban fordul a föld felé és az alja beszűkül, ahol a kezelőszervek is vannak. Nagyjából egy gomba formát ad az egész. Érdekes kis eszköz és szépen szól, a tömege is meglehetősen nehéz, ami jót jelent egy hangszórónál.

Működik iPhoneal is, kicsit féltem, hogy nem megy vele minden. Gondolok itt a play/pause, előre és hátra gombokra, de tökéletesen működik. Találhatunk rajta egy SD memóriakártya foglalatot és AUX bemenetet is, mikrofon is van benne, ugyanis kihangosítóként is funkcionál, PLUSZ rádió is van benne.

Azért van benne hiba is, az egyik, hogy állandóan beszél, nem tudom kikapcsolni, hogy ne beszéljen, ha bekapcsolom vagy módot váltok rajta. Illetve alul van rajta három darab kék színű led, ami állandóan villog, ezt sem lehet kikapcsolni. Lehet, ha besokallok tőle, kiforrasztom a ledeket és kiszedem a hangszórót is, hogy ne pofázzon, #ohwait.

És a legjobb az egészben, hogy addig beszéltem a palival, hogy a fizetés kimaradt, de ezt utólag tudtam meg én is. #free cucc 🙂


Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .