Apple, Blog, Hírek, Kütyük

Vegyes érzelmek – Apple

2014-09-09
iPhone 6 iPhone 6 Plus

Nagyon vegyesek az érzelmeim a “kínóttal” kapcsolatban. Egyszerűen kezdjük a stream minőségével, botrányos. Hihetetlenül kókányolt, összecsapott, rossz minőségű izé volt. Akadozott, megszakadt, ha ment akkor 5-10 perc késéssel, vagy 8 másodperc volt ismételve. Ezért valaki csúnyán le lesz dorgálva, esetleg még ki is rúgják, meglehetősen csúnya ajánlólevéllel.

A #wwdchu közvetítésről is beszéljünk, Józsiék csúnyán alulmúlták magukat, ne vessetek meg, én szeretem őket, de most túlságosan is kevésnek bizonyultak. Józsi adta a hülyét, DE NAGYON. András meg fényezte a semmit, vagy Blikk címlapos baromságokat mondott pl.: Az Apple Watchot majd egy réteg fogja venni és másik pedig nem – ez igen.

termékek

Szép, nagy, ezüst, fekete és arany színben. 16 (!!!), 64 és 128 gigás kivitelben. 4.7 colos kijelző, semmi olyan amit nem tudtunk volna. Kivéve a fals felbontást ami ilyen lett: 1334×750. Nem akarok belemenni, de már megint nagyon szabványos lett, lehet 16-al osztani, NEM. Grat megint.

Nagyobb mint a sima 6-os iPhone, 5.5 colos. Nincs sok különbség, de hogy érezzük, hogy mindig a drágább a zászlóshajó ezért, ebben van optikai képstabilizátor a kisebben nincs. Plusz ebben legalább szabványos nagy-felbontású kijelző van, 1080p-s. És ez már nem 326ppi-s hanem 400-as.

Szoftveresen annyit láttam, hogy üzenetekben itt vannak képek a kontaktok mellett. ENNYI

Láttunk már ilyet, máshogy hívták. Nem az Apple az első, az ára drága, az akkumulátorról és üzemidőről nem volt szó, tuti karcsú. Értesítésekről sem volt szó, mármint, hogy a mobilra érkező üzenetek vagy emailek nem jelennek meg az órán mint értesítés.

Cserélhető szíjak, vezeték-nélküli töltés (ez tetszik), brutális animáció és render, nagyon komoly UI vagyis felhasználói felület és kb ennyi. Láttunk már ilyet!!!! Nem Apple az igaz, de ezer másikat láttunk, hajlított kijelzővel, brutális PPI-vel. Mit mondjak erre? Ennyit tudunk?

primary_large

verdikT

iPhone 6 iPhone 6 Plus

Szomorú vagyok, nem ezt vártam és főleg nem így, ilyen minőségben. Persze ettől nem fog csődbe menni az Apple, de ettől többet vártam. Ráadásul, az hogy teljes mértékben kikerült egy működő iPhone 6 az internetre és ennyi Dummy készüléket lehetett kapni mindenhol, végképp elszomorít.

Ennyire rég voltak az Apple céggel kapcsolatban furcsa érzéseim. Talán holnapra kialszom, de addig is kénytelen vagyok telesírni a kispárnám. Azért egy iPhone 6 Plusra beneveznék, 64 gigásra!

Még ez is tetszhet