Blog, Zene

SzeTTemberi topliSZt

2014-09-11

A jó időre való tekintettel bemutatom a kedvenc zenéimet, a Trance toplistámat átalakítottam Zenei toplistává, mert most valahogy nem a transzt hallgatom, hanem minden mást.

Mindig eljön az a pillanat amikor rájövünk, hogy ősz van, ez a nap is eljött. Rájöttünk, hogy már nagyon nincs nyár, igaz én utálom a nyarat, a szentimentalizmusom végett a múltamra emlékeztet és rossz belegondolni a nyárba.

A komor hangulat, idő és időjárás ellenére bemutatnám nektek a mostani kedvenc muzsikáimat, eme trekkeket bármikor, bármilyen hangulatban képes vagyok kagylózni, ugyanis áttudom érezni azt a szellemet amit sugallnak. Igen, kitaláltátok, egyik sem egy nagy vidám zene, inkább nyugtató hatást keltenek vagy éppen nem engedik az ember kedvét tovább rontani, ha épp rossz passzban vagyunk.

hallgassunk

Ez a lista nem favorizál egyiket jobban a másiknál, egyformán kedvelem őket, így nem számoznám be őket. Csupán három zenéről van szó, de örök darab mind!

A Vekonyz előadó hazai, így csodáljuk, hallgassuk és osszuk meg minél többször. Vékony Zoltán meglehetősen jó munkát végzett evvel, legyünk rá büszkék!

Még ez is tetszhet