, ,

Kontent-evés

Amióta véglegesen befejeztem a blogomat és megfelelően működik minden rajta, azóta csak a kontentet zabálom, tartalomfaló lettem. Persze azért jöttek kisebb-nagyobb problémák (beszart fater gépe többször is, az enyém), de ezeket elhárítottam bármekkora szívás nélkül. Azóta élvezem az átlagfelhasználók „gondjait” és életét az interneten. Nem kell gyártani a tartalmat, érdekességet, hanem csak olvasni, falni kell. Megnézel egy YouTube videót, nézegeted a fényképeket a Googleben, eBayen keresel Ryan Goslingos menő ruhákat és sorolhatnám. Végre élvezem a 2014-gyes év internetét, eddig csak küzdöttem az árral, de most elfogott és boldog vagyok, úgy ahogy.

ipad-4-iphone-5

Persze azért ide muszáj tartalmat gyártani, mert ha ez elmaradna akkor eltűnnék az éterben és belőlem még több szakadna ki. Pláne úgy, hogy visszaállítottam a régi weboldalaim tartalmát is, amik egészen 2003ig nyúlnak vissza, ergo én az interneten nőttem fel, a weboldalaimon. Nem szeretnék meghalni, mert azt is meg kellene írni, de mivel csak egy darabka patkolna el belőlem, jelen esetben a blog, így azt nincs hova megírni. Tehát vége az élménynek.

Ne kérdezzétek hova akarok kilyukadni, egyszerűen csak szerettem volna megosztani veletek, milyen jó is blogolni. Van amikor nyűg, de többnyire nagy élvezet, főleg ha vannak visszajelzések és azok jók. Itt álljunk meg egy kicsit, akkor lesz jó visszajelzésed, ha megfogod a hétköznapot és humorrá csavarod, ezt nem könnyű, de tud sikerülni. Temérdek féle bejegyzést írtam már, de nekem inkább a humor része megy jobban. Hiába kalimpálok a rendszer ellen, ha az elsöpör mint egy falevelet a tornádó. Maradok twisztelettel a humornál és igyekszem ilyen jellegű bejegyzéseket írni. Egy ilyen kontent nem érint meg tömegeket, mert csak kis halmazt érint az internetezők világában, és azon belül is keveseket.

A lényeg, én belecsöppentem a kontent-zabálok halmazába és élvezem. Ez persze nem azt jelenti, hogy nem fogok Photoshopolni, Webdizájnolni vagy programozni, csak ezek a témák túlnőttek engem, így azt csinálom amihez tényleg értek. SEMMIT 🙂 (Azért csak kilyukadtam A-ból, B-be)


Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .