, ,

Éjjeli jelenés

Mivel mostanában azt a vacak Ghost Hunters-t nézem, a műsor alatt eszembe jutott az egyik furcsa esemény amit még egy jó éve, másfél éve tapasztaltam amikor rengeteg teát ittam az egyik este. Szóval mivel annyi teát benyakaltam az éjjel rám is jött az esti korzó, hogy kóvájogjak egy kicsit. A fenti emeleten nincs fürdőszoba vagy WC, így kénytelen vagyok lemenni, és ezt természetesen illusztráltam is egy paintes/photoshop-s munkával (szerintem díjat érdemelne).

valaminek-a-valamije

Amikor lejöttem és odamentem a kapcsolóhoz, hogy felkapcsoljam a villanyt a dolgozóban akkor átnéztem a szobán, hogy megnézzem a hűtőt a konyhában, hátha megéhezem (piros útvonal). A toáleten elvégeztem a dolgom, bementem a fürdőbe kezet mosni, majd megint villany és irány fel (zöld vonal) folytatni a kihagyhatatlan alvást, DE a konyha és az előszoba között valaki állt, legalábbis a szemem sarkából ezt láttam. A reakcióm ez volt: hangosan ennyit mondtam: „értem”. Felérve a szobámban, szokásos lassú tempómmal, bezuhantam az ágyamban majd csak ezután esett le a dolog, valahogy így:

hogy-mit

Érdekes volt az biztos, nem mondom, hogy nem csak képzelődtem, de reggel szarul ébredtem. Persze inkább kussoltam róla mindenkinek.

Ábdét: lehet be kellene kamerázni a házat infra-kamerákkal, valakinek ötlete és tippje milyeneket lehet venni és milyen árban? Bár lehet nem akarok semmit sem látni, de mégis csak csesztet a gondolat.

UI.: valakinek volt hasonló eseménye? Kíváncsi lennél rá, de komolyan


Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .