Blog, Érdekesség, Hírek

Ha bulvár akkor legyen szemét

2014-01-18

Bulvárolódjunk el, de csak nemes egyszerűséggel. Mik ki nem derülnek itten, a colorádói törvényeket kiterjesztették a tahó világ villára is, ott is lehet legálisan marijuanát szívni. Ráadásul ezt nekünk úgy kellene nézünk, hogy mi meg nem szívhatunk.

valo-vilag-6-joint

 

Hamarosan egyéb kábítószereket is fognak bevinni az ingyenélő férgeknek, ugyanis néhányan koronítás bulit akarnak majd bent tartani, azt meg máshogy nem lehet csak 6 csík fehérrel.

Sanszos, hogy az egyik dildó gyár – a Good Vibrations – is itthon ebben a műsorban fogja reklámoztatni legújabb termékeit, természetesen egy tetemes összeget felajánlva a bentlakó női- és férfi papucsállatkáknak egyaránt.

vv6.4.3

Sajnos tényleg halódik a 3D tévézés ugyanis, ha nincs “ddd“-s lehetőség nézni a a legsikeresebb magyar sorozatot a TV-ben akkor az a technológia valóban halott. Viszont cserébe kedveznek a karácsonyra megvásárolt másfél millió forintos 4K tv tulajoknak akik jövőhéttől már ebben a felbontásban nézhetik, hogy miként lép reakcióba az egyik női egyeden a sperma a pillanatragasztóval, ha az arcukon alkalmazzák ezt a két masszát/összetevőt.

Mivel nincs mindenkinek eRTéeL kettője otthon ezért a hazai torrent oldalakon rekordokat dönt a Való Világ hatodik szériájának letöltései. Megelőzték az Éjjel nappal budapestet, a Kis Várost és még a Wall Street farkasa szinkronos 4K-s Xvid kódolású film letöltéseit is. Igazán nagy lóvé van benne, komolyan mondom.

Alig várjuk a mai információkat is, reméljük nem múlik el ez a nap sem nagyszabású, bréking infók nélkül.

Linkek és olvasnivalók:

Valóban nem bírom a pofámat befogni, igazából csak generálom a nézettséget, de amúgy csak elveszítem azt. Remélem azért nincs harag.

Attila Nagy


Notice: Undefined variable: post in /home/savethes/nagyattila.org/html/wp-content/plugins/hemlock-core/inc/social_share.php on line 22

Notice: Trying to get property 'ID' of non-object in /home/savethes/nagyattila.org/html/wp-content/plugins/hemlock-core/inc/social_share.php on line 22

Még ez is tetszhet