Blog, Bolt, Filmek, Magamról

Milyen sorozatokat nézek mostanság?

2014-01-16

Igazából elég vegyes a szekér tartalma, a mai sorozatok közül valahogy nem mindegyik jön be. Amiben van romantikus szál azt képtelen vagyok nézni, tehát elég sok sorozattól esek el, ráadásul filmeket sem nézek emiatt, semmilyen új filmet. Viszont, van nekem archiválva jó sok régebbi sorozat amiket bármikor képes vagyok újranézni, mik is ezek?

hallo-hallo

Az egyik kedvenc angol sorozatom, rengeteg helyzetkomikummal és összetett háborús poénnal. Ez a sorozat egy mestermű, minden perce aranyat ér, abszolút ajánlom mindenkinek, de komolyan.

a-buszon

Ez a másik kedvenc angol sorozatom, egy buszvállalat dolgozóiról szól a sorozat ahogy kisebb- nagyobb blődségekbe húzzák egymást a csodás ötleteikkel. Igazi könnyed kikapcsolódás ez is.

TopGear

Ez is angol, ki hitte volna. Ők a kedvenc autós újságíróim, egyáltalán nem objektívek, drasztikusak, cinikusak és Clarkson néha bunkó. Viszont ahogy előadják az egész műsort és ahogyan felépül a sorozat úgy maximálisan újranézhető az egész sorozat.

jatek-hatarok-nelkul

Ismét adja a TV, igaz a régi részeket amikben benne voltunk mi magyarok is. Az M3 adja ezeket a részeket, érdemes archiválni, nehogy elvesszenek megint és legyen mit mutogatni a kölköknek a tahó világ helyett.

ghost-hunters-szellemek-nyomaban

Fater gúnyolódik vele, hogy képes vagyok ilyen szemetet nézni, de engem kikapcsol maximálisan. Remek kis sorozat sok megmagyarázhatatlan eseménnyel, amiket nem kell benyelni okvetlenül.

Persze van itt nekünk még Dynamo aki egy illuzionista, remek szórakozást nyújt ő is. Oda vagyok az illuzionistákért, én annó voltam a David Copperfielden is, soha nem fogom elfelejteni. Zálogcsillagok, Raktár-háborúk, Amerikai kincskeresők és sorolhatnám, ezeket mindegyik nézem és archiválom. Ezek értelmesebb műsorok mint azok a szemetek amik az RTL-en meg a Tévékettőn mennek.


Notice: Undefined variable: post in /home/savethes/nagyattila.org/html/wp-content/plugins/hemlock-core/inc/social_share.php on line 22

Notice: Trying to get property 'ID' of non-object in /home/savethes/nagyattila.org/html/wp-content/plugins/hemlock-core/inc/social_share.php on line 22

Még ez is tetszhet