Apple, Blog, Magamról

Apple mánia?

2013-10-26

Kedden itteni idő szerint 7 órakor az Apple bemutatta az új táblakészülékeit és frissítette a MacBook-jait. Nem akarok ezekről írni ugyanis a csapból is ez folyik, csak röviden összefoglalom a véleményemet. Az iPad 5 ami iPad Air lett (???) az egy jó cucc, abszolút kellene, de nem érzem az Instant Get érzést. Nem cserélem le a negyedik generációs fullos iPad-m, tökéletes ez is. MacBook-t még mindig szeretnék, tuti vennék egy retinásat, ugyanis simából már csak 13-as méretű van, #gay.

ipad-air

Pénteken pedig elkezdték itthon is árusítani a hetedik iPhone-t az iPhone 5s-t és 5c-t, ennél sem éreztem azt a nagy durranást, bár valljuk be mindig zsongok az Apple cuccoktól, de kénytelen voltam csillapítani magam. Legfeljebb kétévente cserélek telefont és az majd csak jövőre lesz. Tavaly (iPhone 5) nagyon jó volt a sorban, igazi élmény az egész, bár van az a pillanat amikor semmi sem vicces és a haverok is csak hergelnek, de túl lehet élni.

Az iPhone 5-höz vennék egy dokkot amit idén mutatott be az iPhone 5s-l az alma, szerintem nevetséges, hogy ennyit vártak erre is mint a tokokra.

Jövőre sanszos, hogy veszek pár Apple cuccot, de idén már nem, idén “karira” meglepem magam egy Xbox One-l és ezzel be is fejeztem az agyatlan pénzszórást.


Notice: Undefined variable: post in /home/savethes/nagyattila.org/html/wp-content/plugins/hemlock-core/inc/social_share.php on line 22

Notice: Trying to get property 'ID' of non-object in /home/savethes/nagyattila.org/html/wp-content/plugins/hemlock-core/inc/social_share.php on line 22

Még ez is tetszhet