Blog, Játékok, Magamról, Videó

Xbox One

2013-09-08

Tűkön ülve vártam az Xbox “iventet” a nyár elején, hogy mégis mivel rukkol elő a Microsoft a konkurencia PlayStation 4 ellen és nem voltam elragadtatva. Az MS azt reklámozta a konzol lévén, hogy mennyi sok egyéb lehetőség rejlik a dobozukban, lehet rajta filmet nézni, tv-t nézni (beltéri set-top box-nak is jó, persze itthon nem hiszem hogy fog menni a Digi-s vagy UPC-s box helyett) és főleg erre mentek rá. Aztán jött a feketeleves, hogy 24 óránként be kell jelentkezni Xbox Live-ra, hogy játszhassunk rajta, illetve hogy használt játékok nem futnak rajta. Ez volt az a pont, hogy átruccanok a konkurenciához, pedig nagy Xbox rajongó vagyok.

XboxOne_Reserve_Boxshot_Leftangle_RGB

Szerencsére a nagy közfelháborodás miatt kénytelen volt az MS visszalépni ettől a két butaságtól, így már azt mondom, hogy azonnal megveszem amint megjelenik itthon is. Valószínű, hogy a piciny országunkba csak jövő év elején fog hivatalosan debütálni a dobozka, persze lesz majd szürke import tisztában vagyok vele, de én inkább majd megveszem itthon. Lássuk csak, hogy én melyik nyitócímeket fogom megvásárolni a konzollal együtt.

Ez a nyitócím list:

Kapásból van négy cím amit azonnal megfogok vásárolni az első napon a konzollal, aztán nagyon remélem, hogy jön a Grand Theft Auto V is majd az új generációra, sanszos, hogy PC-vel együtt fog majd jönni és csak jövőre. Plants vs Zombies Garden Warfare is jön, az nagyon megtetszett, már csak azért is mert PvZ. Lesz még nekünk Halo 5, Destiny és még sok más egyéb amit azonnal megvennék. Szerencsére idén nem kell iPhone-t venni mert megvolt a tavalyi csere, hacsak nem hülyítenek be valami marketing dumával. Viszont játék aminek nagyon örülnék majd az új generációra az a Just Cause 3, azt már elő is rendelném, nagyon szerettem a második részt, óriási bejárható Indonéz szigetvilág és remek ötletek, ennek kérünk egy folytatást.


Notice: Undefined variable: post in /home/savethes/nagyattila.org/html/wp-content/plugins/hemlock-core/inc/social_share.php on line 22

Notice: Trying to get property 'ID' of non-object in /home/savethes/nagyattila.org/html/wp-content/plugins/hemlock-core/inc/social_share.php on line 22

Még ez is tetszhet