Apple, Blog, Érdekesség, Hírek, Videó

iOS 7 Béta 1 – Teszt

2013-06-11

Megkésve, de írok egy minibejegyzést (olyan plastikos 3 soros böffenetet) az új rendszerről. Videót is készítettünk róla ami olyan amilyen, de legalább lehet röhögni a két hülyén ismét. Nekem bejön az új rendszer, van egy két fura dolog benne, igen az ikonok is furák, de nekem így tetszik. Egész nap nézegettük és osztottuk az észt, hogy ez bizony jó lett. Egyetlen egy hiányosságot tudok róla mondani (nem, nem a minden alkalmazást lelövő “kill all” gomb), nem tudok az értesítési központból nem tudok tweet-et, illetve facebook posztot írni. Nem tudja valaki, hogy hova tűntek ezek?

Várjuk nagyon a béta 2-t, illetve az iPad-s verziót is. Vettünk fel egy videót egy pici hibáról, amit biztos javítani fognak. Nem olyan nehéz reprodukálni. Az alább található videón rajta van ez is.

A hibát bejelentettük az Apple-nek és csak a poén kedvéért tettük fel ezt. Néha azért jó nevetni ezeken. Nagyjából megfejtettük a hiba okát, az éppen aktuális menünézetről készít egy képmentést ugye ami raszterszált kép lesz és így amikor felnagyítja a képet az irtózatosan pixeles lesz.

Javítás: a beállítások ikonja nem lefolyó, hanem gázrózsa!


Notice: Undefined variable: post in /home/savethes/nagyattila.org/html/wp-content/plugins/hemlock-core/inc/social_share.php on line 22

Notice: Trying to get property 'ID' of non-object in /home/savethes/nagyattila.org/html/wp-content/plugins/hemlock-core/inc/social_share.php on line 22

Még ez is tetszhet