Apple, Blog, Játékok

Smurfs Village

2012-12-16

Ma reggel vettem észre, hogy végre frissítették a Smurfs Village-t és végre valahára támogatja az ötös iPhone kijelzőfelbontását. Így tudom tovább csinosítgatni a városomat, anélkül, hogy bosszantanám magam, hogy “miért nem teljes kijelzős ez a játék”.

smurfs-village-4Még 2010-ben letöltöttem ezt a “freemium” játékot, de mindig zavart, hogy szinte majdnem mindent pénzért árulnak. Nehéz továbbjutni úgy, hogy mindenért dollárokat kell fizetni. Ezt félretéve egész jópofa játék, vannak interaktív küldetések, rengetegféle házat, kerítést és növényt lehet tenni a kis városunkba.

smurfs-village-2Ez az én kis városkám, főleg arra törekedtem, hogy jó zsúfolt legyen és csinos. Ehhez természetesen egy alternatív módon szereznem kellett “smurfberry”-t, az a jó, hogy iCloud-ba menti a játékállást és a régi városom nem veszett el, így tudom onnan folytatni ahol abbahagytam.

smurfs-village-1Jailbreak nélkül is meglehet “piszkálni” a játékot, hogy ingyen hozzájussunk néhány smurfberry-hez. Ezen az oldalon találhatunk pár érdekes információt, hogy szerezzünk egy-két bogyót.


Notice: Undefined variable: post in /home/savethes/nagyattila.org/html/wp-content/plugins/hemlock-core/inc/social_share.php on line 22

Notice: Trying to get property 'ID' of non-object in /home/savethes/nagyattila.org/html/wp-content/plugins/hemlock-core/inc/social_share.php on line 22

Még ez is tetszhet