, ,

Smurfs Village

Ma reggel vettem észre, hogy végre frissítették a Smurfs Village-t és végre valahára támogatja az ötös iPhone kijelzőfelbontását. Így tudom tovább csinosítgatni a városomat, anélkül, hogy bosszantanám magam, hogy „miért nem teljes kijelzős ez a játék”.

smurfs-village-4

Még 2010-ben letöltöttem ezt a „freemium” játékot, de mindig zavart, hogy szinte majdnem mindent pénzért árulnak. Nehéz továbbjutni úgy, hogy mindenért dollárokat kell fizetni. Ezt félretéve egész jópofa játék, vannak interaktív küldetések, rengetegféle házat, kerítést és növényt lehet tenni a kis városunkba.

smurfs-village-2

Ez az én kis városkám, főleg arra törekedtem, hogy jó zsúfolt legyen és csinos. Ehhez természetesen egy alternatív módon szereznem kellett „smurfberry”-t, az a jó, hogy iCloud-ba menti a játékállást és a régi városom nem veszett el, így tudom onnan folytatni ahol abbahagytam.

smurfs-village-1

Jailbreak nélkül is meglehet „piszkálni” a játékot, hogy ingyen hozzájussunk néhány smurfberry-hez. Ezen az oldalon találhatunk pár érdekes információt, hogy szerezzünk egy-két bogyót.


Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .