, ,

Ingyenes Programok – iOS

Még mikor megvettem az iPhone 4-et akkor a Dávid barátom mondta, hogy van egy oldal ahol minden nap kiraknak egy App-t, hogy ingyen lelehet tölteni. Ezek tfizetős programok amiket valamilyen módon – gondolom plusz pénz, szponzorálás stb – ingyenessé tesznek. Ez a FreeAppADay.com, de van még GreatAppADAY meg rengeteg másik is.

Majd rátaláltam a FreeMyApps-re ami egy pontgyűjtögetős rendszeren alapul, tölts le egy ingyenes programot majd azért kapsz X kreditet, majd ezeket a krediteket beválthatod Gift Card-ra, Amazon, iTunes, Postagram. Hátulütője a dolognak, hogy csak amerikai Store-ba lehet beváltani a Reddem kódot, tehát a magyar iTunes-ban nem lehet beváltani. A másik hátulütője, hogy csak heti egy vagy kettő programot tudunk letölteni, így várnunk kell, hogy összegyűljön a megfelelő mennyiségű pont, hogy vehessünk bármilyen feltöltőkártyán. Aggodalomra semmi ok, nekem már 1200 pontom van, ebből lehet már venni 2 dolláros Amazon kártyát, 3000 pont egy 10 dolláros iTunes Gift kártya.

Ma pedig rátaláltam a FreeAppSlots-ra ami hasonló elven működik mint a FreeMyApps csak itt egy „félkarú rablóval” kell pontokat gyűjtenünk, egy programért kapunk 5 „húzást” és a programok itt is elfogynak egy idő után. (tehát letöltünk egy ingyenes programot megnyitjuk majd kapunk érte 5 „húzást”) Ebben már az a pláne, hogy itt lehet csak programot is venni X pontért és lehet akár egy iPad-et is, na én erre mentem rá, de mivel elfogytak a programjaim és nem tudok több húzást szerezni így még ez várat magára. Azért csak gyűjtögetek, nem veszíthetek semmit, nincs hátulütője, elvesz maximum 10 percet az életedből, ha nem jönne be. Bár be fog jönni ugyanis már van annyi pontom, hogy megvegyem az Angry Birds Star Wars HD változatát, de nincs iPad-m, így lényegét vesztette.

Természetesen a FreeMyApps-t és a FreeAppSlots-t a mobil eszközön kell megnyitni, hogy tudjuk használni.


Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .