, ,

Lego Creationary

Kedden becsúsztam az Árkádba, hogy én Legot fogok venni és kész, ugyanis már kinéztem magamnak a Creationary-t, ami egy társasjáték. Remek szórakozást nyújtó kis játékocska, a lényege, hogy húznunk kell egy kártyát – három különböző nehézségi szint van belőlük – amin négy kategória van – természet, eszköz, jármű, épület – és össze kell építenünk az adott készletből valamit amit húztunk.

A segítségünkre van még egy kocka ami eldönti helyettünk, hogy az adott kártyáról mit fogunk építeni. Mondanom sem kell mennyire fura dolgok szoktak születni, ha például a kínai nagy falat kell megépítenünk vagy a szabadságszobrot. Minimum 3 játékosnak kell játszani vagy többnek, minden az időn múlik, minél előbb ki kell találnia a másik két vagy több játékosnak, hogy mit épít a harmadikuk.

Szerencsére nincs időhöz kötve, de a játék kis könyvében az van írva, hogy ésszerű időn belül legyen meg az építmény. Remekül ellehet vele szórakozni, ajánlom mindenkinek aki szereti a társasjátékokat és a Lego-t is. Van hozzá alkalmazás az AppStore-ban amiben az időt is belehet állítani.

Templom
Lakókocsi szerűrség

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .