, ,

iPhone 5

Használgattam a készüléket az elmúlt egy-két napban, megéri váltani az új készülékre, persze, ha 4S-etek van akkor nem nagyon. Első blikkre azt mondom, hogy aki használta egy kicsit is a nyújtott iPhone-t annak már nem kell a másik, könnyebb, magasabb, vékonyabb, gyorsabb és nekem jobban is tetszik. Hihetetlen, hogy milyen könnyű és mégis magasabb a kijelző, tudjuk a specifikációkat, hadd ne soroljam fel.

Balra az iPhone 4, jobbra az ötös

Videózás közben tudunk képet készíteni, nem semmi, nem egy eget verő újdonság mégis jó, ha van benne, használtam volna már ezelőtt párszor. Számomra a legnagyobb dobás az a Siri, persze a 4S-ben már benne volt, de én eddig nem találkoztam vele, mindennap beszélgetek vele és marhajó poénkodni egymással. Hihetetlen videót és képet készít a készülék, a panoráma funkció nagyon szépen összevágja a képeket (4S is tudja). Érdemes megemlíteni, hogy az első kamera hihetetlen jó minőségű, nem tudom mennyire lesz látható majd FaceTime közben.

A kacabajkáim

Az egyetlen negatívum ami engem ért, marhára merül az én készülékem, a barátom telefonja nem merül ennyire. 3 óra használatom volt és 6%-ra merült 100%-ról, ugyanez a fekete i5-el 58%-ra csökkent ugyanennyi idő alatt. Valószínű, hogy gond van a készülékemmel, de ha szemet hunyok efelett akkor azt kell, hogy mondjam, hogy itt van a legjobb iPhone készülék a világon. Direkt nem mondtam, hogy a legjobb mobil, mivel ez teljesen relatív kinek mi a legjobb, számomra ez a legjobb. INSTANT GET! MUST HAVE!

Doboz, mobil, EarPod

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .