Blog, Hírek, Magamról

Kezdjünk neki, ismét!

2011-02-21

Mély tiszteletem minden kedves látogatónak aki erre jár!

Szeretnék bemutatkozni nektek, gondolom a domain-ből kiderült a nevem, Nagy Attila vagyok. Ezt a blogot azért hoztam létre, mert már nagyon rég óta nincs saját szájtom, nem emlékszem pontosan mikor szüntette meg a szolgáltatásait az extra.hu, de körülbelül azóta nincs blogom. Ezért is van a címben, az “ismét” szócska, mert rengeteg weboldalam volt már, de ez az első olyan amely rendes fizetős domain-el és tárhellyel rendelkezik.  Térjünk a tárgyra, nem szeretnék megint elszállni a gondolataimmal. Az oldalon helyet fog kapni rengeteg érdekesség, többek között hírek, cikkek a nagyvilágból, természetesen ez elég tág fogalom, de azért hozzátenném, kicsit műszakibb dolgokról lesz szó. Pletykák és hasonló szintű bődületességeket megpróbálom elkerülni és törekszem majd az objektív véleményformálásra is. Térjünk a tárgyra, fő témáim az iPhone, Játékok, Modellezés. Ezek a konkrétumok, ezen felül természetesen más is helyet foglal az oldalon.

Beszéljünk a weboldalról kicsit mélyebben, hosszabban. Az oldalt a WordPress ingyenes blogmotor hajtja, ezúttal is köszönöm szépen a fejlesztőknek, hogy ingyen kapunk egy ilyen csodálatos CMS-t vagyis inkább blog rendszert. A kinézetért én vagyok felelős, saját magam készítettem a grafikus illetve kódolás részét. Próbáltam a HTML Valid-ságra törekedni, természetesen sikerült is, csak amint egy két Plug-In is felkerül rögtön változik rengeteg kód. Ezáltal van amitől nem lehet teljes értékűen Valid az oldal. A legnagyobb problém a FaceBook “tetszik” kódsora, ezt igencsak nehéz úgy elhelyezni az oldalon, úgyhogy az Valid maradjon, mégis sikerült találnom egy egyszerű megoldást, aki kíváncsi rá leírom majd a hozzászólásokban. Ezt a témát hozzávetőleg egy hónap alatt készítettem el, Photoshop-ban kezdtem el ott 4-5 nap alatt jött létre a most megismert kinézet. A maradék időt a Logo kitalációja és a WordPress motor alá optimalizálás és írás töltötte ki. Szerintem egész pofás.

Hogy a tartalomról is szó essen, fentebb már említettem, hogy többnyire műszaki információk lesznek itt, tehát pletyka és sztár hírek nem lesznek, így aki ezt várja az már el is vetheti a blog favorizálását. Régebben volt már egy hasonló nevű és tartalmú oldalam, sajnos az az ingyenes szolgáltató megszűnt így rákényszerültem egy fizetős domain-re és tárhelyre, ami persze nem baj. Lesz sok hír, cikkek és érdekességek is, illetve helyet tulajdonítok a hobbijaimnak is. Szoktam modellezni: van kettő robbanómotoros modellautóm, az egyik egy 1/10 On-Road gép a másik egy 1/10-es Off-Road Buggy, illetve édesapám által gyűjtögetett vasúrmodelljeim is vannak, TT méretarányban. Szoktam játszani is szabadidőmben, PC-n és iPhone-on is. Régebben volt Counter-Strike Source szerverem is, nem titok tervezek egy újat. Word of Warcraft-ozni is szoktam, úgyhogy aki Bloodscalp-on játszik írjon nyugodtan. Említettem, hogy játszom néha iPhone-on is, tehát lesznek erről a mobil eszközről is információk, hírek, tények és cikkek is. Régebben sokat játszottam, a Grand Theft Auto sorozattal, a San Andreas-hoz írtam is egy modifikációt, a neve New San Andreas. Szerintem sokan ismerik ezt a mod-ot, és mivel az előző weboldalam megszűnt így nem is lehet máshonnan letölteni, fogok neki tulajdonítani itt egy kis cikket neki és helyet is a letöltéshez. Természetesen nemcsak ezekről fog szólni a blog, lesz sok sok tréfás videó, kép és egyéb tényközlő hír, cikk. Nagyon remélem, hogy mindenki maximálisan meg lesz elégedve a szájt tartalmával.

Kellemes böngészést kívánok mindenkinek!


Notice: Undefined variable: post in /home/savethes/nagyattila.org/html/wp-content/plugins/hemlock-core/inc/social_share.php on line 22

Notice: Trying to get property 'ID' of non-object in /home/savethes/nagyattila.org/html/wp-content/plugins/hemlock-core/inc/social_share.php on line 22

Még ez is tetszhet