, , , ,

Angry Birds

Sziasztok szép jó reggelt mindenkinek!

Nem tudom ki ismeri és ki nem az Angry Birds nevezetű játékot. Nagyon népszerű manapság, immáron elég sok platformon elérhető így még többen játszhatják. Először csak Apple készülékekre volt elérhető és onnantól fejlődött ki a többi készülékre is. A játék lényege, hogy van pár malac amiket madarakkal, úgymond el kell pusztítanunk. Igen ám, de madarakat egy hatalmas csúzliból kell kilőnünk és a röfik is pályánként és nehézségi szintenként különböző akadályok mögé bújnak el. Van többféle madarunk mindnek más és más különleges tulajdonságaik vannak.

A mai nap felkaptam a fejem a facebook-n mivel láttam, hogy az egyik kedvenc játékom (Angry Birds) újabb része hamarosan megfog jelenni. Ez lesz a harmadik Angry Birds, eddig volt az sima amit azóta is állandóan frissítenek, utána megjelent a Halloween majd ezt később Season’s-re változtatták mert később jött hozzá a Karácsonyos frissítés most meg a Valentin napos. A harmadik játék meg a RIO lesz, ugye lesz ilyen című animációs film is, gondolom egy időben mutatják be őket. Nos én elsők között fogok megvásárolni az biztos.

Angry Birds sima

Essen szó arról, hogy mégis hogy állok a játékban. A sima verziót tegnap vittem végig, vagyis az új frissítés egyik részét. Ham ‘Em High a neve ennek a résznek, de még az utolsó 15 pálya még nem érkezett meg, úgyhogy azon még egy „Coming Soon” felirat van. A Season’s-be azért vannak hiányosságok, de szépen lassan haladok vele, szerintem mire megjelenik a RIO addigra kész leszek velük. Azért hozzátenném, hogy természetesen minden pályát háromcsillagosra viszek végig. Befejezőileg íme néhány kép.

Játszható Angry Birds torta:

Ki hogy áll a játékban? Nyugodtan linkeljetek képet is.


Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .