Blog, Humor, Videó

Thug Bözsi

2015-04-19

Végigment ez a Bözsi néni a hazai interneten mint romlott tejszín a gyomrodon, de számomra nem volt nagy poén, miért nem? Talán azért mert, ha sűrűn vagy ilyen közegben akkor meg sem kottyan ez a fajta viselkedés, nincs is vele baj. Igaz vicces ahogy a kis kolléga kajabál az Erzsi nénének tyúkkal, kakassal a kezében. Na, de! Mi van, ha spilázzuk a dolgot és készítünk belőle szeletelős zenét?

A zenét itt találjátok, ismétlem, MENŐK lesztek, ha ezt hallgatjátok maximum hangerőn a kocsiban. Patuska is ezt tette és nézd meg milyen raj, pacek, yolo a srác! Jó YouTuber celeb, érdemes nézegetni, illetve nagy “kedvence” Molnár Krisztián. A nagy gémpléjer, pufika srác pedig szereti ezt a zenét, ki is vágtam az egyik másfél órás VLOGjából ezt a jelenetet, hogy nektek ne kelljen végigszenvedni a filmhosszúságú vergődést.

Tehát mi sülhet ki egy hazai mémből, amit megzenésítenek, majd a ország legönfejűbb, pufi gémpléjere még táncol is rá? Azt el sem bírod képzelni:

https://www.youtube.com/watch?v=UJTpxr1XBmo

Szerintem ezt tovább nem lehet fokozni, képtelenség. Elért a poén a maximumára, innentől már csak a feledés homályába merülhet el.

Hoztam még egy érdekességet Thug Life néven. Ugye erről is volt már szó, de immáron köszönthetjük az első hazai pitiáner bűnöző palántát, aki egy kislány. Ráadásul szereti az ŐSZT!

Kicsit sajnálom a kislányt, mert túl sokat nevettem ezen a videón, de NA, nehogy már ne legyen vicces. Bár én lehet mér ott bevágtam volna a Thug Scene-t a videóba, amikor halkan megsúgja nekünk, hogy “most ment el egy ember”, ergo annyira bátor, hogy emberek jelenlétében sem ily hangosan “kiabálni”, CöH. Esetleg, ha így vasárnapra ez a pár videó nem mosolyogtatott meg, akkor sajnálom, de kiégtél!

BÓNUSZ

Tegnap @juhaszmarci barátnőjének megmutattuk az őszi csajt, neki valahogy nem jött át:

chole-disneyland-surprise-meglepodott-nem-kislany

Tehát próbáljuk meg értékelni!


Notice: Undefined variable: post in /home/savethes/nagyattila.org/html/wp-content/plugins/hemlock-core/inc/social_share.php on line 22

Notice: Trying to get property 'ID' of non-object in /home/savethes/nagyattila.org/html/wp-content/plugins/hemlock-core/inc/social_share.php on line 22

Még ez is tetszhet