Blog, Filmek, Videó

Idén elmarad a karácsony – jön a Star Wars

2015-04-17

Na persze ez nem igaz, csak arról van szó, hogy az idei karácsony a Csillagok háborújáé lesz! Tegnap ugyanis befutott a második trailer is az új trilógia első részéből. Nem tudom mit is írhatnék róla… TE JÓ IS-TEN! Elmorzsoltam egy könnycseppet, sajnálom nekem ennyit jelent a sorozat. Szerintem amikor 1999-ben beültünk a szüleimmel a Pólus moziba – ami parádés volt, ugyanis a film első húsz percében elszakadt a szalag, így jöhettünk vissza jövőhéten, ez premier vetítés volt… – akkor egy ILYET vártunk, hangulatilag, látványilag és mindenhogy. Persze nem zavar, hogy az első trilógia ilyen lett, ugyanis most már tudják milyennek kell lennie az utolsó trilógiának.

Bevallom őszintén amikor azt írták, hogy a Disney átveszi a franchise-t akkor kicsit elcsüggedtem, hogy mi lesz az egyik kedvenc filmes/könyves univerzumommal? Ezt most visszaszívtam, nincs fénykardos Mickey egér, se Leia hercegnős Miney. Kaptunk egy a régi hármasra hajazó trélert, úgy érzem ilyen lesz a teljes film hangulata is.

Élvezzétek csak, amikor meghallottam a John Williams által komponált Binary Sunset, akkor összeszorult a szívem, belassult az idő és beleképzeltem magam a filmbe. A vége pedig meglepő lesz, mindenképpen nézzétek meg! IMÁDOM GYEREKEK, IMÁDOM!


Notice: Undefined variable: post in /home/savethes/nagyattila.org/html/wp-content/plugins/hemlock-core/inc/social_share.php on line 22

Notice: Trying to get property 'ID' of non-object in /home/savethes/nagyattila.org/html/wp-content/plugins/hemlock-core/inc/social_share.php on line 22

Még ez is tetszhet