,

Autókozmetika – nézni is jó

Nem akarok itt hirdetni semmit és senkit sem, de ma idegbetegségem teljében voltam, semmi nem nyugtatott le. ATTENZIONE! Az Xbox sem, Lego sem, használt autók kukkolása sem. Viszont rátaláltam egy autókozmetikai weboldalra és rengeteg kép van feltöltve az oldalukra (nagyon helyes, ez a jó hirdetés egy ilyen szolgáltatáshoz) és sikerült kizökkentenie a melankolikus agytorzulásomból.

Olyan telehányt, összemocskolt autókat rég láttam mint itt, néha azért lehet szaga is ezeknek a szekereknek. Én biztos szívnám a fogam, húznám a szám és röhögnék, ha mutatnák a twitsztelt megrendelők mit is kell kigányolni az okádékból.

A referenciákat lessétek, vannak videók is, azok is érdekesek. Nincs is annál szebb és nemesebb feladat, mint amikor egy jó retkes autót kell kiglancolni. Bevallom férfiasan lehet megfogom őket látogatni majd, valószínűleg az új autómmal, hogy sterilizálják és polírozzák fel nekem, szeretném úgy érezni magam benne, hogy „én vagyok az első aki belefinghat”. Kukucskáljatok át oda, hátha megtetszik az úr munkája nektek.

Hozsó Autókozmetika weboldala


Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .