, , ,

Welcome to the New World Order

Szal eljött az ideje, hogy bemutassam a kettőezer tizenötös (2015) webtrendeknek megfelelő blogomat. Jó, ez magasröptű duma volt, de akkor is üdvözöljük szeretettel. Kissé nyögvenyelősen, de életre keltettem a szerveren a localhoston (a számítógépemen) tákolt weboldalt. Annyira bejött az a sablon amit terveztem annó, hogy marad ez csak kissé modernebb köntösben, modernebb okosabb technikai háttérrel és kevesebb pluginnal a wordpressen. Ez azért is jó mert gyorsabb a blog.

Vegyük figyelembe mik vannak, temérdek kontent visszamenőleg. 2003-ig visszamenően integráltam a régi weboldalaim tartalmát, ez még nincs teljesen készen, de szép lassacskán elérek oda, hogy kész van. Lett fórumunk, lett letöltések oldal és rengeteg más érdekesség lesz nekünk. A fórum azért kellett, hogy a régi SteamPowa fórumán található adatokat, steameket, játékokat tudjam publikálni. Nem kell használnotok, sőt ne használjátok, de ha nagyon nem bírtok magatokkal akkor ott a helyetek. A letöltések rész azért kellett, hogy az összes a blogomon található fájlt egy helyre gyűjtsem. Ezt a temérdek menü alatt találjátok (lenyílómenü).

Az egész blog kinőtte magát egy portállá a fórum és a letöltések részleg hozzáadásával, rengeteg időt nyelt el, viszont módfelett boldoggá tesz a szerkesztése, használata és nézegetése. Szinte weboldalakon nőttem fel, csak gondoljatok bele 2003-ban már saját oldalam volt, igaz statikus és ócska, de akkor is saját! Akkoriban még nem mindenhova volt bekötve az internet. Szép dolog a szentimentalizmus, de néha ez a gyenge pontunkká is válhat.

Egy hete festünk itthon és még nem készültünk el teljesen, így ismét csak kevés időm nyílik „hekkelni” a blogomat, de elfogunk érni a végső fázisig amikor hátradőlve azt mondom, hogy „kész vagyok”. Integráltam a régi oldalaimat, feltöltöttem minden tartalmat és csak a jelenre és a jövőre koncentrálunk.

Apropó, a mai naptól van saját Counter-Strike Source szerverem is, ezt a blogomra szánom, aki akar jön. Ezt később fogom publikálni amikor sikerül beállítanom. Adok egy IP-t, (37.221.209.129:27350) de előre leszögezem még nincs kész. Itt levezethetem majd a feszültséget. Erről is tudnék ódákat zengeni, de ez nem az első Source szerverem, több éven keresztül volt a 1st torrent CS szervere a sajátom. Adminkodhattam és játszhattam az istent, ráadásul akkorára nőtte magát a dolog, hogy láncban 4 találkozó is létrejött a játék miatt. Nem semmi igaz?

Egyelőre ennyi, fogok majd még jelentkezni, addig is jó böngészést kívánok mindenkinek!
És akkor mehet a „Toggír” kontent!


Hozzászólások

2 hozzászólás a(z) “Welcome to the New World Order” bejegyzéshez

  1. Jól hangzik! Fasza lesz ez.

    Kedvet kaptam CS-hoz, az lenne a kérdésem ha mac-re megveszem ezt: http://store.steampowered.com/css

    akkor birok a servereden nyomulni?

    1. 100%, hogy bírsz. Én is eredeti Steamről tolom, csak van lehetőség olyanoknak akiknek nincs meg a játék „annyira”. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .