,

Itt minden eladó, még én is

Eszembe jut ez a mondat, ha valaki eladásra kínál valamit. Esetleg, ha valakit érdekelne egy szép PS2 vagy pár apróság akkor linkelném a vaterás oldalamat, hátha valakinek kell valami. a PlayStation 2 egy Slim változat, makulátlan karcmentes, „hekkmentes”, csöndes változat. Kettő Need for Speed-el és kettő Grand Theft Auto játékkal, egy bontatlan eredeti távirányítóval és egy kiegészítő érintkezőgumival ami a kontrollerbe való, ha megadná magát. Ez egy remek ajánlat, de nem adhatom lejjebb az árát, ilyet úgysem találsz sehol csak akkor, ha újat veszel.

PS2-1

Vatera

Amúgy kiborulok néhány szótól amiket hirdetésekben olvas az ember:

  • originált – ez milyen szó? Nincs „T” a végén a szónak, inkább használjuk az eredeti szót.
  • gyári – bazzeg, minden gyári, ezzel azt akarják mondani, hogy eredeti alkatrész és nem utángyártott. Az utángyártott is gyárból jön ki, tehát gyári az is.
  • a dezinformáció még rosszabb – például hirdet valaki „eredeti xy felnit vagy bármit”, a bővebb leírásban már azt írja az eladó, hogy utánzat, de majdnem ugyanaz mint a „gyári”. blőeee
  • hirdetsz valamit, alkudnak, de fizetni csak később tud – ez mindent elárul, esküdnek mindenre, nyolcadikán kapok fizut akkor utalok, de csak ennyit tudok érte adni, megegyezünk? Persze a postát is te álld, hibátlan legyen, szép legyen és minden legyen. VICC!
  • csere – mindig odaírom, hogy CSERE NEM ÉRDEKEL, ha érdekel akkor azt írom. Amikor azt írom, hogy nem érdekel a csere, akkor is bombáznak, hogy „kell-e a nagyanyám kecskéje”, „nagyapám éjjelije, csak a széle rozsdás” stb. stb. Nevetséges ez is.

A lényeg, hogy vannak butaságok és vannak töketlenségek. Amikor valaki nem ért valamihez és azt írja le, azzal nincs baj, de a direkt töketlenkedéssel állunk szemben az zavar. Ez egy fizetett hirdetés volt, kaptam vagy 20 forintot magamtól (ennyit találtam a budi alján amikor belefordultam).


Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .