Autó, Blog, Játékok, Magamról

Vegyes felvágott

2014-01-09

Szal, az elmúlt pár hétben muszáj volt keresnem elfoglaltságokat amikkel kikapcsol az agyam és meg is találtam szerencsémre. Előszedtem a régi Legoimat és elkezdtem összerakni őket, amik nem az igaziak, vagyis nem tetszenek azokat eladom és veszek új készleteket és bontatlanul tárolom őket. Soha nem fogok felnőni, de nem is nagyon izgat a dolog. Ez a “hobbi” annyira kikapcsol, hogy még az illemhelységre is elfelejtek kimenni néha.

lego-1

Aztán elmentünk apával a kockavilágba és körbenéztünk mik vannak ott, természetesen nem üres kézzel tértünk haza. Ráadásul még névnapjára is vettem egy dobozt neki és karácsonyra pedig kaptam Mártonéktól egyet, így kezd alakulni a család.

lego-2

Nagy sztori, hogy a kukáskocsit ingyen hoztuk el az üzletből, le sem merem írni a dolgot. Nem loptuk csak szimplán “lepittyentette” a gépével a dobozt és nem szerepelt a tétel a KP-s számlán. Kimondom nem kertelek basszameg, eszünk ágában sem volt visszamenni a hiba észlelése után. Jól esett egyszer “jól járni”.

Mivel “szerencsére” már nincs Xboxom és kellett egy helyettesítő konzol, így vettem egy Playstation 2 dobozostól, makulátlan állapotban és gyűjtögettem hozzá ezt azt. Most egy álomcsomag lett belőle, de meg kell váljak tőle így a Vaterán landolt :/. Makulátlan a konzol, remek a kontroller, rendeltem hozzá kiegészítő gumit, hogy ha elkopna az elektromos vezető a gumipadról akkor legyen cserealkatrész. Bontatlan új távirányító is van hozzá, és 4 játék (GTA Liberty City Stories, GTA Vice City Stories, NFS Underground, NFS Underground 2). Kár érte, még egy ilyen példányt nem fogok ki az biztos, akit érdekel ott a Vaterás link és leütheti, ha gondolja.

PS2-1

Névnapom alkalmából visszavittem a sörösüvegeket és annyi pézt sikerült összekaparni, hogy vettem egy Jeep Grand Cherokee-t, 2007-s Overland kivitel, ebben benne van minden extra amit kíván az ember. 117.000 KM van benne, ez egy dízel verzió, így egész jól járok fogyasztásilag, csupán 11 litert eszik. Ez is fel fog kerülni eladásra, amint kisüt a nap felrakom hahu-ra, de addig élvezem a kocsi adta lehetőségeket. Németországi a négykerekű, végigszervizelt, minden papírja megvan, két kulcs ráadásul van hozzá téli és nyári gumi- és felnigarnitúra. A nyári garnitúra egy 20 colos (!!!) MAK felni, brutálisan nagy cucc, mire bepakoltam a pincébe őket, majdnem befostam. Majd kitalálok valami jó árat rá és felrakom, hátha kell valakinek egy ritka, gengszterautó. Hihetetlen, hogy mennyivel más egy ilyen autóban ülni. Átnézel egy másik kocsiba és garantáltan nem néznek vissza, egyszerűen szerintem nem mernek. Viszont Marci szerint csajozós kocsi, így ezt kéne tennem vele. Innen is üzenem neked, MEG A NAGY FASZT!

jeep-grand-cherokee

Nagyjából ezek voltak az elmúlt hetekben a történések.

UI.: melyik a legjobb Wunderbaum illat? Kókuszossal hozták a verdát, kicsit “Ladás”, de baromira bejön.


Notice: Undefined variable: post in /home/savethes/nagyattila.org/html/wp-content/plugins/hemlock-core/inc/social_share.php on line 22

Notice: Trying to get property 'ID' of non-object in /home/savethes/nagyattila.org/html/wp-content/plugins/hemlock-core/inc/social_share.php on line 22

Még ez is tetszhet