Blog, Videó

A szám ami ellenem fordult

2014-01-10

Kicsit bulváros lett a bejegyzés címe, de sokat olvasgatom a 444-t így ragadt rám egy kis idiotizmus, remélem nem veszik magukra. Szal, a tavalyi év egy nagy fosputtony volt, elegem volt abból az esztendőből és mekkora kurva nagy mázli, hogy a következő 13-s végű évhez még 99 évet kell várni, addigra jól megleszek.

Aszondja nekem valaki: “hogy elrÖpült ez az év is”, válaszom: “tudod mi repült el? ***** *** * ***** *********”. Szóval okosan a jókívánságokkal.

Nos, említettem volt, hogy a TV-m baszakodni kezdett tavaly, de csak idén jutottam el odáig, hogy szétszedjem és megvizslassam. Szerencsére videóra is vettem az agymenésemet, így meg is mutatom nektek mire sikerült jutnom.

Most elmondom nektek, még mindig nem tudom mi a frászkarika baja van. Az igazat megvallva azért jól elszórakoztattam magam ezzel a kis “szereléssel”, de azért hergel a dolog, hogy nem működik rendeltetésszerűen.

Amúgy meg köszönöm mindenkinek a jókívánságokat, örülök, hogy pozitívan fogadtátok a nagy “visszatérésemet” a Zintranetre. Azért csak nem hagyok már veszendőbe egy ilyen blogocskát, végül is rengeteg munkám van benne.


Notice: Undefined variable: post in /home/savethes/nagyattila.org/html/wp-content/plugins/hemlock-core/inc/social_share.php on line 22

Notice: Trying to get property 'ID' of non-object in /home/savethes/nagyattila.org/html/wp-content/plugins/hemlock-core/inc/social_share.php on line 22

Még ez is tetszhet