,

Kindermaffia és dildófüggők – szopó és nyaló világ 6

Már ne is haragudjatok az alpári stílusomhoz, de amikor meglátom a reklámját ennek az újabb agymosó szeméthulladéknak akkor úgy felmegy bennem a pumpa, hogy agyvérzést tudnék kapni. Nem voltak elegen az eddigi erkölcstelen szutykok eddig, a jelengenerációnak is mutatni kell érdembeli példát, hogy basszanak orrvérzésig a kamerák előtt, nővel, nőkkel, férfival, férfiakkal, puffasztottrizzsel, szerecsendiómaggal és marlboro-s dobozzal.

Igen írtam már ilyenről, de most már túlmennek minden határon ezekkel a szarokkal, nem hiszem el hogy fő műsoridőben ezeket a senkiket kell majd néznünk. Csapják be este 10-11-kor és nézze akinek hat anyja volt. Igazából két oldala van az éremnek, ahogyan azt a mélyentisztelt Puszér úr mondta, nem csak erre van igény, hanem igényt teremtenek az ilyenekre. Tehát kettőn áll a vásár és remekül megfogalmazta a fent említett hírességünk.

vv6-1

Személy szerint marhára örülök, hogy az M3-n ismét adják a régi Játék határok nélkül-t című remekbe szabott nemzetközi játékot. Az kikapcsolta az embert és az egész család ott izgult a képernyők előtt és szurkolt a sárgáknak (azok voltunk „ming”). Nem, nekünk kindermaffiózókat és amatőr pornósokat kell néznünk és a gyerek se hagyja ki otthon a szennyműsort mert másnak kikérdezik az óvodában és ciki, ha nem látta. Mire is megy ki a játék? Arra, hogy minél jobban szétzüllesszék az amúgy is békasegge alatt levő társadalmunkat és mindenki annyira legyen toleráns, mint az utakon a jobbkezes utcákban a prémiumautósok. Ne legyen az embereknek még csak fogalma se arról, hogy mi az a tolerancia, erkölcs, kedvesség és szeretet. Igaz elég hippisen, Jehova tanúsan hangzik amit mondok, de ez kurvára így igaz.

Én sem vagyok egy szent ember, de amit megengednek maguknak egyesek a TVben az már egyszerűen felháborító és megbotránkoztató. Úgyse fog senki sem emlékezni rájuk, néhány normális ember aki esetleg felismeri majd ezeket a szutykokat majd jól húzza a szájukat vagy épp gúnyolódik velük, természetesen joggal. Én ezt tenném, de soha nem botlok bele egyik retekbe se, bár lövésem sincs melyikben kik voltam.

vv6-2

Dióhéjban, nem csoda, hogy nem nézek tévét és nem nyelem be azokat amiket a torkunkon akarnak lenyeletni. Inkább kinézem a jónak tűnő sorozatokat, műsorokat és azokat beszerzem és úgy nézem a gépen, tableten vagy talán mobilon.

vv-kurva-1-brazzers

Nevetséges amúgy, hogy most leszek negyed évszázados (büdös kutya faszát…) és majdnem mindegyik „jelöltnél” idősebb vagyok. Egy kérdésem van ami költői: KIK EZEK????


Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .