Autó, Blog, Kocsim, Magamról, Videó

Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD

2014-01-10

A mai nap volt egy kis szabadidőm így kiugrottam a “ringre” és lefotózgattam a kotyit és készítettem egy videót is róla. Ne várjatok nagy dolgot tőle, de igyekeztem. Na jó, ez hazugság. Csak úgy felvettem videóra, improvizáltam és idiótáskodtam, remélem nem fogják hatmillióan megnézni, így nem fognak röhögni rajtam. Próbáltam összefoglalni az autó erényeit, negatívumokat nem mondtam, csakis pozitív véleménykinyilvánításra számítsatok. Másfél nap alatt nem lehet semmilyen konzekvenciát levonni, így leginkább csak paramétereket és infókat mondok róla.

Sexy egy gép annyi szent, megnézik sokan. Az előbb leugrottam a boltba egy Pepsiért meg egy Fantáért, de ahogy beszálltam a kocsiba, olvasni lehetett az emberek szájáról azt amit gondolnak. Kicsit vicces, bár nem mondom, hogy nem ugyanezt tenném. Készítettem egy-két fotót is róla, mocskos a kocsi mert dagonya ami hátul a Hungaroringen van, de tekintsetek el ez alól.

Jeep-Grand-Cherokee-1

A hangrendszer tetszik a legjobban és a napfénytető, vagyis schiebedach, azt annyira komálom, hogy mindig nyitva van :).

Jeep-Grand-Cherokee-3

Jeep-Grand-Cherokee-2


Notice: Undefined variable: post in /home/savethes/nagyattila.org/html/wp-content/plugins/hemlock-core/inc/social_share.php on line 22

Notice: Trying to get property 'ID' of non-object in /home/savethes/nagyattila.org/html/wp-content/plugins/hemlock-core/inc/social_share.php on line 22

Még ez is tetszhet