, ,

Emulátor iOS-re (Jailbreak nélkül)

Tegnap keresgéltem a neten mikor egyszer csak rábukkantam a GBA4iOS-re, ami egy GamBoy Advance emulátor iOS-re és nem kell hozzá sem JailBreak, sem számítógép! Nagyon egyszerű a dolog, csak el kel látogatnunk egy weboldalra és onnan feltelepíteni az eszközünkre azt az Emulátort amit szeretnénk, majd ugyanerről a weboldalról letölthetünk ROM-okat (játékok) is, hogy játszunk valamivel. Ezek az emulátorok támogatják a „.zip” kiterjesztést így telefonon keresztül letölthetjük őket. Bámulatos szerintem!

gba4ios-ipad

Mielőtt telepítenénk az emulátorokat, kénytelenek vagyunk átállítani az órát manuálisan a rendszeren belül, méghozzá 2012-re (mindegy, hogy hanyadik, hónap hanyadikára).

  1. Állítsátok az órát vissza a rendszerben egészen 2012-ig, mindegy a hónap és a nap (utána visszaállíthatjuk)
  2. Látogassatok el a coolrom.com-ra iOS eszközön
  3. Menjünk az Emulátors menübe, majd a For iOS (Non-Jailbroken), itt kiválaszthatjuk a nekünk kellő emulátort
  4. Amint rákattintunk már telepíti is a mobilunkra ezek után nincs más dolgunk mint ugyanezen az oldalon ROM-okat szedni.
  5. Keressünk egy nekünk megfelelő játékot a ROM részlegben, persze olyan platformra amilyen emulátort szedtünk (GBA4iOS akkor GameBoy Advance játék)
  6. Menjünk a Download Now gombra és amint betööltődik a letöltendő játék kattintsunk erre: „Megnyitás ezzel…” vagy „Open in…” és válasszuk ki az emulátorunkat a listából. 
  7. Ennyi az egész, jó játékot!
coolrom-iphone

Amint látjátok van még emulátor, Androidra, Windows Phone-ra és iOS-re Jailbreakelt és nem Jailbreakeltre is!


Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .