, ,

Hungry Shark Evolution – Bug

Ezzel a játékkal játszom már egy hete és megmondom a frankót, hihetetlenül addiktív, le sem bírtam szakadni róla addig amíg a hiba elő nem jött. A hiba a következő, a Halloween-i frissítésnél valami hibát kreáltak a fejlesztők – persze nem szándékosan – és a cápánk a fejlődési szakaszának utolsó pillérén megáll és nem akar továbbhaladni. Tehát nem éri el a 100%-t és bennragad 99%-nél és nem tudod megvenni az újabb cápádat.

hungry-shark-evolution-99-gate

Azt hittem, hogy ennyire lassan fejlődik a cápám és többet kell játsszak vele, de már annyit játszottam vele és olyan rekordokat döntöttem, hogy azokat nehéz túlszárnyalni. Aztán amikor egy félórás játékidő alatt 22.000.000 pontot csináltam és nem ment fel 99%-ról 100%-ra a cápa akkor pipa lettem és rátweeteltem a fejlesztőkre. Amire persze válaszoltak ma:

@galak91160 @forma15 it’s all fixed, just wait for the next update later in the week.

— FutureGamesOfLondon (@FGOLnews) October 29, 2013

Tehát még a héten megkapjuk remélve a frissítést amivel végre megszerezhetjük a következő cápánkat, én a legutolsót a Megalodon-t amit nagyon várok. Amúgy nagyon jó játék ez a Hungry Shark Evolution, ajánlom mindenkinek, itt egy pici leírás miként vigyük végig a játékot.

A Facebook-n ezt írták a fejlesztők a hibáról amit én elneveztem 99% gate-nek:

Stuck at 99% growth?
We have already solved a couple of bugs in the Halloween update and a new version will be on the market soon.
Dear Android fans, unfortunately we now have to fix your version too before releasing it. Please be patient!

via: facebook


Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .