Autó, Blog, Érdekesség, Hírek, Videó

Hungaroring 2013

2013-09-15

Tegnap annyira zúgtak itt a ringen, hogy felbuzdulva a hanghatására kimentem jól beszólni nekik, hogy ideje lenne abbahagyni ezt a zúgást, mert unalmas. Sejthetitek mennyire kemény voltam, inkább meghúztam magam és néztem miként döngetnek az autók a pályán. A World Series by Renault keretein belül tegnap Le Mans volt, a pályán Porsche, Ferrari 458, BMW Z4, Oreca autók voltak. Sajnos nem tudom összeszedni az információkat róla a neten, ugyanis sehol egy kézzelfogható valami amibe kapaszkodhatom. Vettem is fel pár videót mobillal amit utána megvágtam gyorsan iPad-n, remek élmény volt. Ízelítőként belinkelem a videót és pár képet amiket lőttem a a pályán.

lotus-hungaroring

bmwm3-hungaroring

A videó végén hallani ahogyan a V8-s Oreca-k váltanak, az olyan élmény ott élőben, hogy hazáig fülig ért a szám a mámortól. Ma is kigurulok a pályára, hátha látok valami érdekeset ismét.

UI.: Apple rajongóként mondhatom, hogy óriási élmény ez az iphone, iPad páros iOS 7-l. Videóztam a mobillal, útközben AirDrop-l átküldtem a videókat az iPad-re, majd mire hazaértem meg is érkeztek amiket iMovie-val megvágtam otthon vacsora közben. Priceless, de komolyan mondom.


Notice: Undefined variable: post in /home/savethes/nagyattila.org/html/wp-content/plugins/hemlock-core/inc/social_share.php on line 22

Notice: Trying to get property 'ID' of non-object in /home/savethes/nagyattila.org/html/wp-content/plugins/hemlock-core/inc/social_share.php on line 22

Még ez is tetszhet