, , , ,

iPad

Tegnap szüleimtől kaptam egy előlegezett születésnapi ajándékot, egy iPad-et. Mivel mára esedékes a „nagy-nap”, így ma számolok be róla, hogy milyen is. A házban ez a negyedik almás készülék, három iPhone és egy táblagép van immáron a családban. Mindenki szereti őket használni és jó velük dolgozni, még ha csak telefonálunk is vele az is remek.

ipad-4-iphone-5

Beszámolnék arról, hogy miként is telt ez az alig egy nap a deszkával. Mikor megvettük hazaúton aktiváltam a „főnököt” úgy, hogy az iPhone-al adtam Wi-fi-t neki, kicsit nyomkodtam, de egy üres iPad az egy nulla dolog (minden más Apple készülék és más márkájú gadget is), ezt tudja mindenki. Hazaérve rádugtam a gépre és elkezdtem szinkronizálni, pakoltam rá pár játékot, program, 10 filmet és az X-Akták 3. évadját plusz azt a cirka 4400 képet amit a család szívesen nézegetne egy esti nappaliban ülés közben. Ez nem volt kis idő, ráadásul vinnyogott is az iTunes, hogy hoppá itt van a 6.1.2-es szoftver a deszkához, úgyhogy illene frissíteni. Cirka két órája volt meg az iPad, de alig nyomkodtam csak szinkronizáltam. Megemlíteném még, hogy azonnal kikapcsoltam az automatikus biztonsági mentést mert nem fogom megvárni, hogy minden egyes csatlakoztatásnál rámásolja azt a pár gigát a gépre.

ipad-doboz

Amint ez megvolt mentem át Márton haveromhoz ahol elmélyülten tanulmányoztuk az új cuccot. iPhone után jó nagy ez a dög, és nehéz is, de meglehet szokni. Ami eltérést vettem észre az iPad és az iPhone között az az, hogy nincs a táblában vaku, számológép program (!!!), rezgés, illetve nem lehet panoráma képet készíteni és HDR fotót sem. Nem zavar egyik sem, tehát nem fogom visszavinni, vagy rögtön a vaterára feltenni, hogy eladó. Pompás készülék, bárcsak előbb lett volna ilyenem, mindig is szerettem volna egy ilyen az első bemutatása óta. Mindent összevetve, örülök neki, de mit fogok csinálni az iPhone-al? Ez tényleg őszinte kérdés, elvesztette a méltóságát ezután a nagy súlyzó után.

Majdnem elfelejtettem, ez egy iPad 4 128 GB 4G/LTE , laptop helyett vettem.


Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .