, ,

Személyes blogok

Miért is jó személyes blogokat olvasni? Néha jó beleolvasni, belekukkantani más életében, miként is éli azt. Sokak szerint az ilyen jellegű blogok feleslegesek, nem kíváncsi senki a másik mindennapjaira, de lehet azt érdekesen is írni. Én öndegradáló vagyok így azt mondom, hogy én ezt nem jól csinálom, de vannak sokan akik képesek ilyen módon írni. Szívesen megkérdezném a személyes bloggereket, hogy miért is írják a blogukat, mert én amolyan unaloműzésképpen, vagy épp publikus naplónak írom. Jó visszaolvasni a tartalmakat régebbről, mármint a saját blogomon. Más blogján azért jó visszaolvasni, hogy megismerjük a blog szerzőjét. Amire kiakarok lyukadni, hogy szeretnék pár személyes bloggert bemutatni nektek akiket rendszeresen olvasok. Nap-mint nap találok meg személyes bloggerekre, így egyre több és több embert ismerek meg látatlanul, ez nem rossz. A poén az, hogy én találtam egy párhuzamot az összes „personal-blogger” között, mindegyikünk Apple fanatikus, van valamilyen almás kütyüjük. Ez poén nem? Nos hadd listázzuk ki, hogy kiket is követek, olvasok.

szemelyes-blog

A személyes bloggerek listája (akikat eddig „ismerek”):

  • K report: remek írói vénája van, remek olvasni az ő agymenéseit is. Hihetetlen jó témákat tud megragadni és szereti a Lego-t, ráadásul jól főz.
  • Bandrás: hasonló a blogja mint az enyém, mindennapi csetlések-botlások, sok technikai hír és van egy podcast-ja is.
  • Kobak: kedves embernek tűnik, ő egy édesapa és tanár is egyben, szereti a matematikát és természetesen a családját is, régóta blogger.
  • Kataig: sorozatnéző, filmkedvelő és videójátékfüggő is, szintén Apple geek.
  • Velekeyp: iOS program fejlesztő, filmszerető blogger, még új a blogger szférában.
  • Csaba: webfejlesztő és Apple geek, hobbi blogger és szereti is ezt a tevékenységet űzni.
  • Fejes „fb2” Balázs: szintén zenész, ő is apa és Apple geek. Balázs és Plastik készítették a Heti Meteor podcast-ot. A blogját nem nagyon frissíti már, de sokat írt oda, így megéri visszaolvasni.
  • Plastik angelday Józsi: a legrégebbi blogger, nem kell bemutatnom senkinek, már írtam róla.
  • Handrás: APR tulajdonos és róla is írtam már egy kicsit.

Utolsó frissítés: 2013. február 10.


Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .