, , ,

App ajánló – Minigore 2

Az App neve Minigore 2: Zombies. Egy ideje már játszogatok ezzel a játékkal, de gondoltam előbb hosszasan tesztelem és aztán fogok róla írni egy szösszenetet. Esetleg akinek meglenne az első rész, annak nem kell elmesélnem, hogy milyen kaliberű a játék, a többieknek preventív jelleggel írnám. Van egy karakterünk, John Gore, akivel belecsöppenünk egy kis világba ahol rengeteg gonosz lény jön ellenünk, természetesen meg kell őket semmisítenünk. Ehhez a folyamathoz kapunk és rengeteg segédeszközt, közelharci fegyvereket, mint például kard, nagy kalapács stb., és természetesen kapunk lőfegyvereket is, géppisztolyt, shotgun-t és még sorolhatnám őket. A cél, hogy megsemmisítsük az összes Zombie-t és pályánként a főellenségeket is. Ne ijedjetek meg, ez egy végtelen játék, tehát ahogy kinyírtok egy főellenséget egy adott pályán akkor kirak a menübe, de az attól még folytatható és indul a Night 2. Jelenleg 7 pálya van, ezeknek mindnek van egy-egy főellensége, az utolsó pálya a Minigore 1-ből jól ismert mező, viszont itt megkapjuk az összes főellenséget, természetesen nem egyszerre.

40-es szint
40-es szint

Amiért tényleg remek ez a játék, az a szokásos pénzgyűjtögetés, fegyver továbbfejlesztés, karaktervásárlás folyamatos ismételgetése, így nem merülünk ki annyiban, hogy lövünk egy kicsit és megunjuk. Mindenképpen megéri a pénzét és remek kikapcsolódást nyújt, nálam kicsit többet is nyújtott mint kikapcsolódás. Kicsit ráfüggtem mint a macska a Star Wars-ra, tehát „ucsini” a játék.

minigore-2-jatek

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .