, , , ,

App ajánló – Catch The Ark

Már megint egy „végtelen” játékot ajánlok nektek, hihetetlen, de mobil platformon ezek a játékok a legaddiktívabbak. Szerintem azért mert nincs vége, hamar elkezdhetjük a játékot és szép lassan lehet gyűjtögetni a pontokat, hogy megvegyük az újabb cuccokat. Ennyi a lényege, ha programozó lennék és ismerném az xCode-ot akkor tuti, hogy valami „endless” játékot írnék rá. No, de kanyarodjunk vissza a játékra, egy csónakázós játék, három figurával (ez három „életet” jelent).

catch-the-ark-1

Van egy pici intrója, bevezetővideója a szoftvernek, a dzsungelben vagyunk a három karakterrel és jön az árvíz egy hatalmas hullám formájában. Szeretnék felkérezkedni egy bárkára, de a tulaja elutasítja ezt és hozzánk vág egy tutajt. Innen indul a játék, ülünk a tutajon hárman és kerülgetnünk kell az akadályokat, illetve fel kell szednünk az érméket, amikből később újabb csónakokat vagy egyszer használatos képességeket vehetünk.

catch-the-ark-2

Az irányítás pofon egyszerű, vagy az egyik oldalra orientálódunk vagy a másikra, ezt persze a képernyő nyomkodásával tehetjük meg. Idővel jönnek különböző akadályok mint például, krokodilok, cápák, sziklák. Néha megjelenik a bárkás fazon és dobál robbanó hordókat ránk, ezeket szépen ki kell kerülni, természetesen mielőtt megjelenik dob a játék egy értesítést így felkészülhetünk erre.

catch-the-ark-3

Kapunk szorzót bizonyos érmecsoport összeszedése után, 10 érmecsoport után majd 20 érmecsoport után és így sorolhatnám. Így hamarabb összejön a pénz a csónakokra. Nálam egy ötcsillagos játék, egy dollárt megér az App, ha van ennyi fölös pénzetek vegyétek meg mindenképpen.

catch-the-ark-4

Zárásképpen még megemlíteném a felszedhető járműveket, van egy rakétánk ami meglök minket fénysebességgel és van a kedvencem, a helikopter. Ezekkel jó messzire lehet jutni, de egyet ne felejtsetek, soha nem lehet elkapni a bárkás faszit, SAJNOS. Természetesen ez a játék is „ucsini„.


Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .