, ,

Az Autó – Magazin iOS-re

Még a múlthéten feltöltöttem az iTunes account-omat és vettem egy-két érdekes alkalmazást, Topia, Re-Volt, Crazy Taxi,  Lili, djay. Ha már benne van az iOS-be egy ideje az újságos alkalmazás gondoltam körülnézek mik vannak. Megtaláltam az egyik autós magazin-t amit néha megszoktam venni – többnyire, ha elutazom valamerre. Gyorsan letöltöttem a kliens programot és regisztráltam a 3ddp team-nél, ugyanis rajtuk keresztül megy a magazin digitális verziója a Apple boltjába. Regisztráltam és előfizettem egy fél évre, öt dollárt egyáltalán nem sajnáltam rá, plusz lesz végre valami az eddig üres újságos programban.

Előfizetés

Megkaptam a levelet az Apple-től, hogy előfizettem a magazinra és megragadt a szemem egy bekezdésnél, miszerint kitudom kapcsolni az automatikus előfizetés megújítás opciót. Azzal a lendülettel ki is kapcsoltam, nekem nehogy véletlenül, előfizessen megint, ha nem szeretnék többet.

Automatikus előfizetés kikapcsolása

Magáról a magazinról nem tudok mit mondani, szeretem olvasni, jók a cikkek, tetszenek a tesztek, jók a fogalmazások, remek perspektívából mutatják be az autókat és tényleg megér ennyi pénzt egy hazai újság. Amúgy meg mennyivel humánusabb és környezetbarátabb, ha digitálisan olvassuk az újságainkat, nem kell a papírt megvenni majd kidobni. Mondjuk mi amúgy is szelektíven gyűjtünk mindent, a papír és a csokibolt lévén muszáj ezt beiktatni.


Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .