,

Szerda – Apple Keynote

Mi várható most szerdán? Természetesen egy szokásos Apple Keynote, ahol bemutatják a legújabb termékeket esetleg szoftvereket. Szedjük össze a dolgokat, miket is olvashattunk mostanában és, hogy talán mire lehet majd számítani.

Epöl Ivent

Az új iPhone (iPhone 5 vagy iPhone 6?)

Amiket megtudtunk a rumour-ok alapján az az, hogy valószínűleg 4 colos kijelzője lesz, támogatja majd a 4G LTE hálózatot, ránc felvarrott, jól bevált iPhone 4 kinézet, újratervezett fülhallgató és teljesen új dokk csatlakozó.Az iPhone 4 és 4S nagyon indusztriális kinézete sokak szívébe belopta magát, fém keret és üveg elő-illetve hátlap. Én nagyon szeretem és kifejezetten tetszik ez a forma, de valljuk be őszintén kell a ráncfelvarrás.

iPhone 3GS lecserélődik iPhone 4-re, az iPhone 4 pedig 4S-re

iPhone 4S

Ez sem titok, minden évben ez van. Az Apple amint kidobja az új mobilt a jelenlegi telefonja, jelen esetben az iPhone 4S kerül az „olcsósított” kategóriába, így jó árban meglehet venni. Mivel lehet kapni még a 3GS-t így az tuti selejtezve lesz és felváltja az iPhone 4. Árak maradnak a szokásosak, nem szeretnék se amerikai árakat és se magyarokat írni, mert az óceán túli árak nem érintenek a magyarok meg szinte mindig változnak.

Új szoftverek az új hardverek mellé

App Store

Mint minden évben az Apple most is prezentálni fog új alkalmazásokat az új eszközök mellett. Az Apple bemutatta a Photo Booth-t, iWork-t és a Garage Band-et az iPad 2 Keynote-n, az iMovie-t az iPhone 4 idején, Cards / Infinite Blade 2 pedig az iPhone 4S bemutatón volt. Ez egy trend amit biztos, hogy folytatni fog idén is az Apple.

Új iPod-ok

iPod touch

Az iPod touch-oknak gondja van az iOS 5 szoftverrel, a játékok elavultak, lassan töltenek be az alkalmazások, nem lehet új zenéket venni vagy vezeték nélkül szinkronizálni az iPod nano-n. Valljuk be, hogy 2010 szeptember elsején volt legutoljára igazi iPod frissítés azóta nem. Hátha tartogatnak valamit idén, és látunk valami újat a következő generációs iPodokból.

iPad

iPad

Az Apple legnagyobb terméke, mármint legkelendőbb terméke. Ha lesz is iPad mini, annak lesz saját event-je, méghozzá, ha hihetünk a rumour-nak akkor majd októberben, meglátjuk.

iOS 6

iOS 6

Igaz, hogy bemutatták már az új szoftvert, a végleges dátum még nem tisztázódott, szokásos szöveg volt a megjelenést illetően: ősz. Az ősz hamarosan itt van, tehát szerdán kiderül mikor is van ősz az Apple szerint.

Érdekes kis Keynote lesz ez, mint mindig. Én szokás szerint repülőmódba teszem „magam”, vagyis a telefonom és hátradőlt székkel, nagy vigyorral a fejemen mint egy igazi Apple Geek figyelem a rumour oldalakat és közben megiszom egy sört (whatelse?).


Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .