Blog, Érdekesség, Videó

Női bloggerek

2012-09-24

Érdekes felfigyelni arra, hogy mi van akkor, ha egy blogot nő illetve lány ír. Tegyük félre Kis Viku-t ő a kedvencem és teljesen jól csinálja amit irkál. Nem szeretnék senkit sem bántani, és örülök, ha van ilyen is az interneten, de jó megfigyelni pozitív, illetve negatív szemmel is az ilyen oldalakat mint amilyen Vikcsi-é is. Igen, neki is remek neve van, ez áll a személyigazolványában persze nem kell kötelezően a teljes neved megadni, ha weboldalt készítesz. Ha sztereotípiát akarnék gyártani magamban akkor azt mondanám, hogy ha nők blogolnak nincs más a blogon csak: ruha, parfüm, magassarkú, ruha, cipő,cipő, parfüm egy másik lány (??? barátnőm szerint azért raknak ki lányokat mert tetszik nekik, de ekkor megtorpant a hangja és éreztem, hogy ezt nem fogom érteni), megint ruha, megint cipő és sorolhatnám. Tehát egy kategóriában irkál, jó tudom mi sem vagyunk különbek én is írok iPhone-ról, Apple-ről, Cicáról, autóról, agymenésekről, a boltomról, vidámparkokról, modellezésről, vonatokról, cukiságokról. Szerintem én elég sok témát körül ölelek a blogommal ezért is nevezem személyes blognak, unalmas, de magamnak készítettem mint napló.

Van egy másik Vikcsi neki is van blogja, az övé is cuki és nagyon jó olvasni, nézni, mindenki imádja és várja már, hogy találkozzanak az iskolában. Neki már mennek ezek az életet megváltó idézetek is ki a főoldalára, de ugyanúgy sallang az egész, de jó hogy csinálja örülök, hogy csinálják kell ilyen is a világhálóra.

Rugaszkodjunk egyet és nézzünk meg valami teljesen mást, egy kislányt aki megmutatja, hogy milyen kencéi vannak a fejecskéjére. A barátnőm és az ő barátnője szerint nekik nincs ennyi festékük és sminkjük mint ennek a kicsike kislánynak. Nem hiszem, hogy olyan idős a lány és szerintem megdöbbentő, hogy ilyen idősen már teszi tönkre a bőrét ezzel a sok vegyi hulladékkal, de neki ez jó élvezi, had csinálja, ennek is örülök. Nekünk férfiaknak mi is a smink? Ja tudom a borotvánk, mennyi mindent kitudunk egy eszközből hozni, főleg, ha van mellé arcszőrzet is.

 


Notice: Undefined variable: post in /home/savethes/nagyattila.org/html/wp-content/plugins/hemlock-core/inc/social_share.php on line 22

Notice: Trying to get property 'ID' of non-object in /home/savethes/nagyattila.org/html/wp-content/plugins/hemlock-core/inc/social_share.php on line 22

Még ez is tetszhet