, , ,

Kimaradás

Ez már több a soknál, mármint, hogy nem írok a blogomra. Ez a hét ez nagyon remek volt, kétszer voltam a rendőrségen, baromság miatt. Ahogy ismerem a rendőrséget még engem ültetnek majd le, de mindegy. Az Csokibolt jól megy, köszöni szépen, én is jól elvagyok benne, bár tele a hócipőm, hogy egy kocsma van mellettünk. Állandóan csak a gond van az odajárókkal (who else?), volt egy hét, hogy háromszor hánytak a bolt bejárata elé, ráadásul ugyanaz a fickó. Marhára intelligens a csóka, mint ahogy a példa is mutatja. A másik gond, hogy az én boltrészem ablakának a külső párkányát többnyire asztalnak használják, vagy hamutartónak. Ami azért rossz, mert műanyag a párkány, ha ráteszünk egy égő cigid elszíneződik. Nekem elpattant egy ér az agyamban (ISMÉT) és sikerült egy kulturált szösszenetet írnom Word-ben, hogy ez ne nagyon csinálják.

kedves a duma mi?

Higgyétek el, jogosan írtam ki. Amúgy meg, asszonynak megvettük a MacBook-jára az új Mountaion Lion-t, remek volt a telepítés. Ment is a gúnyolódás, hogy mekkora „gagyi” ez a „mek” satöbbi. Ja, hogy miért? Azért mert, ha nem új telepítést végzünk el, hanem a meglévő rendszerre húzzuk rá, furcsa dolgokat művel a telepítő, például lejár a számláló ami méri, hány perc múlva készül el a rendszertelepítés, de ez a kis cuki számláló elkezd egy idő után mínuszba mérni. Jó mi? Azt hiszem -19 perc után egyszer csak 20 perc lett és miután letelt a kijelzett idő végzett is, na de könyörgöm, így cirka egy órát mütymögött a laptop, való ez egy Apple laptop-ra? Nem.

Így települ a Mountain Lion

A másik, hogy én meg frissítettem az asztali gépemet Windows 8-ra majd mesélek erről is. Plusz megvettem az új CS-t, a Counter Strike Global Offensive-t, úgyhogy van mit bepótolni.

Kellemes hétvégét nektek!


Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .