, ,

Facebook Pages & Relax Drink

Nevetséges ez a Facebook Pages App iPhone-ra, tele a hócipőm vele. Nem akarom szennyezni egy videóval a netet vele, de villog az egész program, lassan tölt be, vacakol, instabil és ráadásul ronda megoldások vannak benne, ahogy Márton és én mondanám, kókányolás az egész. Akinek van oldala Facebook-n tesztelje le és aztán írjon nekem, hogy igaz-e, úgy indult a program, hogy megváltó App és mindenki leteszi az arcát az asztalra tőle, nem tettem semmit sehova, nyomok rá egy nagy X-et amikor remegnek az ikonok és ennyi. (törlöm a fenébe)

Kókányolás

Annyira felgyorsult világban élünk, mindenki siet, mindenki issza a kávéját, isszák a taurinnal telített energialöttyeket és még durrantani sincs ideje az embernek. Én a megszokott ödémás víziló tempómmal átslattyogtam a szemközti kisbótba és örömmel konstatáltam, hogy mik-nem vannak. Ugyanis, ki volt téve valami újdonság, legalábbis számomra az volt, ilyen gránátalmás szénsavas üdítőital, ilyen-olyan vitaminokkal, DE most jön a lényeg, Relax Drink. Rájöttek a gyártók, hogy mindenki pörög mint a vadbarom, elég volt ebből, nyugodjon meg mindenki, vegyünk vissza a tempóból, gyártsunk „nyugiitalt”. Megszületett a Well Relax Drink, koffeinérzékeny létemre örültem egy ilyennek, nem tuttifruttis, mint a red-bull ,de mégiscsak valamilyen „drink” ihatom mint atomállat.

Nyugiital

Apropó megvan a magyar kóala? Vagyis Kóla, na, 31 féle magyar gyógynövényből készült Elixis nevezetű üdítőital, a Szentkirályi gyártja.


Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .