, , ,

Macbook

Macbook Alma logp

Sziasztok!

Olvastam egy blogon, hogy az Apple laptopoknak a kijelzőjén átszűrődik az alma logó, ha nagy fényt kapnak hátulról. Nos ezt tegnap be is bizonyítottuk a barátnőm Macbookján, valóban igaz ez. Mivel a hátsó alma logóhoz fölösleges volt plusz világítóeszközt beszerelni így ehhez az lcd panel megvílágító ledjeit használják. Két legyet egy csapásra, remek ötlet és szép is. A tegnap megjelent ugye a GTA 5 első videócskája, felbuzdulva ettől a videótól fel is telepítettem a Vice City-t a laptopra és csodásan muzsikál rajta, töltöttem egy magyarítást is hozzá így még jobb a játék. Nézzétek meg a képeket.

Macbook Alma logo
Macbook Alma logo

A tegnapi nap szerintem kicsit tévedtem, sőt biztos amikor azt állítottam, hogy Vice City és San Andreas is megtalálható a játékban. Ez csak San Andreas és azon belül is csak egy része. Eléggé úgy tűnt nekem, hogy Vice City, mivel golfoztak, tengerparton szaladgáltak !KUTYÁVAL! és Jet Ski-ztek a videóban. És magától értetődő, hogy Liberty City után Vice City jön és nem San Andreas, nos mindegy szerintem egybegyúrják a kettő hangulatát és kapunk egy fergeteges játékot, az biztos, hogy én már teszem félre az agyag malacomba a gyűjtői kiadás pénzét. Itt vannak a képek amiket csináltam:

Gta Vice City Menü
Gta Vice City Menü
Gta Vice City Malibu Klub
Gta Vice City Malibu Klub
Gta Vice City Oceanic
Magyar felirat és az Oceanic autó
Gta Vice City Banshee
Gta Vice City Banshee

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .