Blog, Érdekesség, Hírek, Kistarcsa, Magamról

Kistarcsa

2011-11-15

Sziasztok!

Nemrégen találtam pár darab képet a településről ahol élek, hogy miként is nézett ki régen. A képek körülbelül az 1900-as évek elején készülhettek, nagyon nehezen lehet az ilyenekhez hozzájutni, de találtam három darabot. Igen érdekes így visszatekinteni, hogy milyen is volt táj és a talaj elrendezés valamint a házak, hogy néztek ki.

Kistarcsa Templom Régen

Kistarcsa Templom És A Főút Régen

Nap mint nap megyek el a főúton Nagytarcsa fele a templom mellett, de ahogy meglátom eszembe jut ez a kép, hogy milyen jó visszagondolni, hogy akkoriban semmiféle aszfaltút vagy járda, fa nem volt ott ahol most van. Teljesen átalakult azóta, kivételt képez ez alól a templom és pár ház.

Kistarcsa Hév Megálló

Ez a kép a Kistarcsa HÉV megállót ábrázolja a régi időkben, a megállóépület érdekes módon még mindig meg van, csak lakóház, jegypénztár illetve Gyros-s lett belőle.

Más: Ez a századik blog bejegyzés az oldalon, gratulálok ezúton is magamnak, hogy megértem ennyit és még mindig van mit firkálnom nektek. Boldog 100. bejegyzést kívánok ezúton is az oldalamnak.

Notice: Undefined variable: post in /home/savethes/nagyattila.org/html/wp-content/plugins/hemlock-core/inc/social_share.php on line 22

Notice: Trying to get property 'ID' of non-object in /home/savethes/nagyattila.org/html/wp-content/plugins/hemlock-core/inc/social_share.php on line 22

Még ez is tetszhet