, , , ,

Kistarcsa

Sziasztok!

Nemrégen találtam pár darab képet a településről ahol élek, hogy miként is nézett ki régen. A képek körülbelül az 1900-as évek elején készülhettek, nagyon nehezen lehet az ilyenekhez hozzájutni, de találtam három darabot. Igen érdekes így visszatekinteni, hogy milyen is volt táj és a talaj elrendezés valamint a házak, hogy néztek ki.

Kistarcsa Templom Régen
Kistarcsa Templom És A Főút Régen

Nap mint nap megyek el a főúton Nagytarcsa fele a templom mellett, de ahogy meglátom eszembe jut ez a kép, hogy milyen jó visszagondolni, hogy akkoriban semmiféle aszfaltút vagy járda, fa nem volt ott ahol most van. Teljesen átalakult azóta, kivételt képez ez alól a templom és pár ház.

Kistarcsa Hév Megálló

Ez a kép a Kistarcsa HÉV megállót ábrázolja a régi időkben, a megállóépület érdekes módon még mindig meg van, csak lakóház, jegypénztár illetve Gyros-s lett belőle.

Más: Ez a századik blog bejegyzés az oldalon, gratulálok ezúton is magamnak, hogy megértem ennyit és még mindig van mit firkálnom nektek. Boldog 100. bejegyzést kívánok ezúton is az oldalamnak.


Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .